Konu: 09.07.2022 - Ralph Cornell - Emotesiz silah kullanmak  (Okunma sayısı 86 defa)

#0 - 09.07.2022 19:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ralph Cornell @gangal58

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss'te mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.1. Sistemlerin rol ile desteklenmesi: Sunucu sistemleri oyuncuların rollerine kolaylık sağlamak amacıyla geliştirilmiştir. Sistemlerle etkileşimde bulunurken mutlaka rol ile desteklemelisiniz.
- Herhangi bir rol yapmadan bir mülkün, eşyanın sistemsel satışını yapmak
- Rol yapmadan karakterleri gasp etmeye çalışmak
- Emote vermeden silah çekmek (Savunma tarafı tabanca, bıçak, sopa, cop, biber gazı gibi ufak silahları emote vermeden çekebilir.)
- Hastanede doktor varken koşarak /tedaviol yazıp çıkmak
- Restoran/bar/cafe, yemek tezgahı vb. yerlerde stoktaki ürünleri rolsüz satın almak veya satmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Siyahi arkadaşlar ile rol yaparken kişiler beni dövmeye karar verdi, bende bana saldırdıklarında kaçarken arkadaşların birisi sıkın ya diyerek arkadaşına beni vurmasını söyledi , savunma tarafı ben olmama rağmen yani saldırı bana yapılmasına reğmen. Ralph karakteri de emotesiz bir şekilde q tuşuna basarak silahını çıkarttı ve beni vurdu. Dm'den sorduğum da aktif rol vardı gibi saçma bir cevap verdi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/lamgl60.png - https://i.hizliresim.com/tb9qpbl.png

Ek açıklamalar(varsa): gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 09.07.2022 20:01 Kata$ura »

#1 - 09.07.2022 23:21
Selamlar,
Hood da değişik bir rol sergiliyordun senin etrafını sarmıştık korkutmak içinde silahım elimdeydi zaten o anda ama maalesef ki elimde bir SS olmadığı için bunu kanıtlıyamıyorum. Diğer arkadaşlarımda roldeydi onlarda böyle olduğunu biliyorlar. Sen kaçarkende arkandan sıktım silah elimde olmasa zaten Laymore bana durduk yere sıkın demezdi zaten. Kişinin silahı sonradan çektiğime dair bir kanıtı varsa onu atabilir. İyi günler.

#2 - 09.07.2022 23:42
Rolde elinde hiçbir zaman silah yoktu, yumrukla saldırdınız, ve madem ss alamadın ben vurulduğum zaman sana sorduğum da o an ss alabilirdin? vurulmamala sana pm atmam arasında 10 saniye falan olmuştur. madem kanıt yetersiz diyorsun, log kontrolü yapsınlar senin emote ile önceden silah çektiğine dair log kayıtların da çıkarsa ben oyunu bırakıyorum.

#3 - 14.07.2022 02:51
Merhabalar,

Şikayet incelendi, silahınız elinizde olsa bile ateşlerken emote vermeniz gerekmekteydi, ek olarak savunmada kanıt olmadığından dolayı geçersiz.