Konu: Reziko_Chavchavadze - God  (Okunma sayısı 454 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 14.07.2022 12:28
Forumunun buga girdiği falan yok, önce bunu netleştirelim. Hesabı kullanan kişi bero, sunucuyu kötüleyecek videolar yapan. Probation'in içinde olan bir isim. Bu yüzden foruma yazmıyor, bu bir. İkinci olarak bu kadar mermiyi, hasarı bug diyerek göz ardı edemezsiniz. Yönetici kararı.

#11 - 14.07.2022 12:33
arkadaş adına

Yeniden selamlar, o skini ve o bisikleti sunucuda tek ben kullanmıyorum. DM skini diye adlandırdığınız bir skin, bu arada kendimi dmci olarak görmüyorum, bunuda söyleyeyim. bero1 dediğiniz kişiyi tanıyorum fakat hesabımı ona paylaşmıyorum, kendisini Idlewood'dan tanıyorum, eski karakterime veya iletilerime girip sslerime bakarsanız, Idlewood'da eskiden oynadığım belli oluyor. İyi günler.

#12 - 14.07.2022 21:25
sana goddan şikayet açıldı, multiaccount yapman beni ilgilendirmiyor. savunman sadece yazı olarak yapmışsın, tahmin ediyordum. kullanmayı bilmiyor olabilirsin, normaldir. arkadaşlarım gerekli ekran görüntülerinide ayrı olarak atmışlar, yapacak savunman olmadığı için konuyu farklı yerlere çekmeye çalışıyorsun.

104 candan düşmüyorsun, bunun uyuşturucu içmekle bir alakası yok. eğer ki içseydin, canın 104'den yüksek olarak gözükürdu, bu sayı karakterinin dayanıklılığına bağlı olarak artar & azalırdı, sende sadece 104 gözüküyor. ek olarak hasar yediğinde de 104 candan düşmüyorsun, kısacası god cleosunu açık unuttun veya böyle oynamayı tercih ettin. ( ::)) savunman bu kadarsa sonuçlanabilir.

#13 - 14.07.2022 23:06
İncelendi, inceleme sonucunda kişinin ölümsüzlük hilesi kullandığı tespit edildi. Karakter yasaklanacak.