Konu: 11.07.2022 - Caine_Blackhand - NON-RP & CR -  (Okunma sayısı 151 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.07.2022 02:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Caine_Blackhand  @lencarst

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.07.2022 / 02:16

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
CR - NON-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi aracıyla çarpmaya çalışıyor fakat önümde biri olduğu için çarpamıyor sonrasında aracını döndürerek bize kasıtlı olarak dokunuyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): İki üç gün öncesinde aracıyla çarpıp kaçmıştı fakat bir seferlik yaptı diye şikayet açmamıştım, böyle bir durumla karşılaşınca açtım.

#1 - 11.07.2022 03:30
Bu akşam sunucu fazlasıyla lag sorunuyla karşılaştı, aracı üstüne sürmüyorum orada arkadaşı alıp gideceğim için bekliyorum sadece. Ek olarak video da gözüktüğü gibi ışınlanıyor Pearl karakteri ben de aracın arka tarafını geriye verip çıkmak için lastik yakıyorum. Bu bilgisayar oyunu her türlü şeyin animasyonu yok, gerçek hayatta üstüne bir araba geliyorsa geri adım atarsın, sistem de videoda gözüktüğü gibi onu sağlamış. Aracın kasası gelince karakterler geri adım atıyormuş gibi, role katkısı olmayan basit bir şey için de "/me aracın arkasını adamlara savurur kaçmalarını dener." diye bir emote verme gereği duymadım. Savunmam net; sunucuda olan lag problemi arkadaşın ekranına böyle yansımış, üzerine çıkma durumum da yok.

Açılmış olmak için açılmış bir şikayet, başka savunma gelmeyecek.
« Son Düzenleme: 11.07.2022 03:32 lencarst »

#2 - 11.07.2022 19:54
selamlar,
@lencarst 'ın savunması yeterli, kendisi ceza almayacak.

iyi forumlar.