Konu: Ortak Nezaket, Güvenli Bölge İhlali - Michael Giovanelli  (Okunma sayısı 181 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.07.2022 16:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Michael_Giovanelli @h4rley

Olaya dahil olan şahit karakter adı: ben

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.07.2022 - 16:12

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Güvenli Bölge İhlali, Ortak Nezaket.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dün gece bulgarlar tarafından Las Colinas bölgesinde vuruldum, Gavrail Dyakonov da bunu kanıtlayacaktır. Oyuna yeni girdim ve CGH'a tedavi olmaya gittim, ardımdan arkadaşlar koşarak gelmiş ve hastane de sıktılar. Herhangi bir silahım da yok, arkadaşlar çok kin yapmış olsa gerek silahı olmayan herkese sıkıyor :p En ağır cezayı alsın.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Dün gece vurulduğumun kanıtı;
Spoiler: GösterGizle

Arkadaş iğneleyici kelimeler de kullanıyor;

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş en ağır cezayı alsın, yaptıkları ihlaller bir değil, iki değil. Sıktı artık, arkadaştan başkası da yorum yapmasın.

#1 - 13.07.2022 16:35
Ben senin RK'lı olduğunu bilmiyordum, bunun bilgisinde olsaydım zaten seni vurmazdım. Attığın ekran görüntülerinde baya bir fark var -12- saat gibi aslında RK'lı değilsin, seni normal bir şekilde vuruyorum.

Güvenli bölgede de falan değilsin, eline geçen her SS ile şikayet açmaya çalışıyorsun, ortak nezakete dayalı da bir şey görmüyorum. Şikayet açmak için şikayet açma.
« Son Düzenleme: 13.07.2022 22:33 h4rley »

#2 - 14.07.2022 01:11
Ben senin RK'lı olduğunu bilmiyordum, bunun bilgisinde olsaydım zaten seni vurmazdım. Attığın ekran görüntülerinde baya bir fark var -12- saat gibi aslında RK'lı değilsin, seni normal bir şekilde vuruyorum.

Güvenli bölgede de falan değilsin, eline geçen her SS ile şikayet açmaya çalışıyorsun, ortak nezakete dayalı da bir şey görmüyorum. Şikayet açmak için şikayet açma.

Hastane olan her yer güvenli bölge h4rley, kuralları iyice oku & anladığından lütfen emin ol. Savunman bu kadarsa daha fazla uzatmaya gerek yok, şikayet açıp açmamak da benim elimde, kendini savunmak yerine biraz boş yorum yapmışsın. Her neyse, savunman için teşekkürler, iyi eğlenceler & iyi forumlar. Sonuçlanabilir.

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#3 - 14.07.2022 02:49
h4rley şu an uyuyor, onun için savunma yapacağım.

burda gri bir huntley ile gürcü hoodundan çıkıp hastaneye kaçtığın için "güvenli bölgeye kaçtığın için" güvenli bölgenin içinde seni vurdu.

iyi geceler.

#4 - 14.07.2022 04:35

Hastane olan her yer güvenli bölge h4rley, kuralları iyice oku & anladığından lütfen emin ol. Savunman bu kadarsa daha fazla uzatmaya gerek yok, şikayet açıp açmamak da benim elimde, kendini savunmak yerine biraz boş yorum yapmışsın. Her neyse, savunman için teşekkürler, iyi eğlenceler & iyi forumlar. Sonuçlanabilir.

Selamlar, Ryu kardeşimin de savunmada yaptığı gibi hakkını vermiş. *Kendimi savunmak yerine boş boş* "bla bla bla" kendini avutma burada adını bile yeni duyuyorum buralarda fazla ilgi çekmeye çalışma, savunma ortada, ihlal de göremiyorum. Boş boş yazıp kanalı kirletme ;) İyi forumlar.

#5 - 14.07.2022 04:55
@Ryu Bir daha senin olmayan şikayetlere yorum yapma, uyuyorsa uyanınca yapar. Ayrıca attığınız SS'lere bir bakın, sizin beni gördüğünüz yerden ben sizi nasıl göreyim? Mantığınız yetmiyor sanırım, bir daha Ryu gibi insanlar yorum yapmasın. Şikayet h4rley'e açıldı, sadece o savunmasını yapsın. Yaptığı savunmayı da gördük, sonuçlanabilir :p

#6 - 14.07.2022 05:02
@Ryu Bir daha senin olmayan şikayetlere yorum yapma, uyuyorsa uyanınca yapar. Ayrıca attığınız SS'lere bir bakın, sizin beni gördüğünüz yerden ben sizi nasıl göreyim? Mantığınız yetmiyor sanırım, bir daha Ryu gibi insanlar yorum yapmasın. Şikayet h4rley'e açıldı, sadece o savunmasını yapsın. Yaptığı savunmayı da gördük, sonuçlanabilir :p

Ryu gibi... O insanın yanından bile geçemezsin, ilk hood'a kaçışının ss'ini bırakıyorum, gerekli şey burada. o dil çıkartma emojilerini de seninle aynı dile sahip olan kişilere atabilirsin senin dilinden iyi anlarlar  ::)

#7 - 14.07.2022 05:29

Ryu gibi... O insanın yanından bile geçemezsin, ilk hood'a kaçışının ss'ini bırakıyorum, gerekli şey burada. o dil çıkartma emojilerini de seninle aynı dile sahip olan kişilere atabilirsin senin dilinden iyi anlarlar  ::)

İma yapmaya çalışma h4rley, rol yaptığın birliğin ne olduğunu herkes biliyorrrr... Ek olarak orada oyuna yeni girmiştim ve aracı tamir ediyordum, Hooda kaçmayı ben göremedim? SS'lerinde saatlerin olmaması da ayrı bir şey..  :'( :garip: Savunmanı yaptıysan sabret ve bekle, arkadaşlarına savunma yaptırman ayrı bir komiklik zaten :p  :D :garip:
Ah be h4rley, keşke iftira atmadan önce attığın SS'de ki reklam saatini silseydin be dostum, 16:02 benim oyuna giriş yaptığım zaman. Sizin beni vurmanız 16:09, saatleri kontrol etmeden SS atmışsın, SS'lerin tam bile değil...  :garip:
« Son Düzenleme: 14.07.2022 05:39 Rusky »

#8 - 14.07.2022 15:44
Bir çatışma anında güvenli bölgeye kaçarsa peşinden gidip onu vurabilirsiniz(polis departmanı içerisi olmamak şartıyla). Atılan kanıtların hiçbirinde aktif çatışma anında güvenli bölgeye kaçıldığı görülmüyor, sadece takip edildiği görülüyor. Takip edilip edilmediğini bilemez, ikili role girmelisiniz. Güvenli bölge ihlali mevcut, RK konusunda savunma yeterli.