Konu: DM  (Okunma sayısı 152 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.07.2022 05:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Azedin Meshkalla Konstantin Corbajram @Tuncaycan @mayonez¿

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Reinald Vincent @SecO

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05:10'da başlıyor, 05:14'de bitiyor. Tarih 8.07.2022, şikayetin açılma saati 05:31

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Retarted-RP, Güvenli bölge ihlali, Deathmatch.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selam, arkadaşlarla role girdik. Agresif tavır sergileyip olay çıkarttılar, güvenli bölgede vurup kaçtılar. Kavga rolünde silah çekip vurdular. Bu arada diğeri iki level ama silahı arabası var, hadi araba neyse silahı bulacak ortamı, parayı nereden buldu? Hesabının incelenmesini talep ediyorum, iki levelken de illegal yapması yasak.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

Yes sir  :sampanya:

« Son Düzenleme: 08.07.2022 05:50 gumuskeles »

#1 - 08.07.2022 05:50
Şahitliğimi onaylıyorum kardeşimin yazdığı her şey doğrudur. :-[

#2 - 08.07.2022 06:36
Öncelikle selam, hiç konuları saptırmadan direkt olarak savunma muhabbetine geçiyorum. Olayı toksik içeriğe vurman kalp kırıcı cidden, cidden. :cat:
Alıntı

Bütün konuları taze taze özetleyeceğim, ilk olarak Güvenli bölge ihlali ile başlıyorum.

Karakterin bir güvenli bölge içerisinde bulunuyor, yani bize bile bile hakaretler yağdırıyorsun. Fakat bizim bulunduğumuz bölge içerisinde, Güvenli bölge olduğuna dair bir uyarı çıkmıyor. Arkadaşım o yüzden hakaret ediyor, harita içerisinde zaten otopark güvenli bölge olarak sayılmıyor. Onu şu şekilde kanıtlayayım.

Arkadaşımın bulunduğu konum, motorumuz ile sana hakaret ettiği ekran görüntüsünde gözüktüğümüz konum. Üstüne üstlük "/timestamp" açık değil, bölge içerisinde yazıp yazamadığımız tezini net bir şekilde çürütürse bu doğrulamayı kabul edebilirim.

Sana vurduğumuz konumda güvenli bölge yazısını göremiyorum, yeni bir oyuncu olduğumu göz önünde bulundurursak. Yeterli sanırsam.

Şimdi ise sıra Retarted-RP, bunu da net bir şekilde özetleyeyim. Akıllarda soru bırakmadan.
Agresif tavırlar ile yaklaşıp olay çıkarttılar, gördüğün üzere karakterim ile oradaki arabaya düzkontak atmaya çalışıyorum. Sen ise gelip "Kovalayıp kaçalım oynayalım mı diyorsun? " Mantıklı düşünürsek hangi adam düzkontak yapan birinin yanına gidip, bu dediğini söyler. Beni kollayan arkadaşım ise sana sert bir şekilde tavır koyuyor, ki bu yaptığı çok normal ve realistik. Sen ise ortam içerisindeki tehlike faktörünü göz önünde bulundurmadan bize karşı hakaretlerini sürdürüyorsun.

Düzkontak anından bir ekran görüntüsü bırakayım.

Son ve final vuruşu olarak atacağım savunma, deathmatch ona geçeliim.
Ne demişler kim olduğunu bilmediğin adamın üstüne gitme, ne çıkacağını bilemezsin. Gözünün önünde bir araba düzkontaklayan birine karşı yaklaşımın oldukça sertti. El corona tarafında dururken gelip iki tane 70 kilo sahibi adamı CJ atarak düşürürsen. Onca küfür önce hakaret, sonra gelip bir de dövmeye kalkışırsan tırnak içerisinde "TEHLİKELİ" bölge sınırlarında. Beyefendi rolünü kimse umursamadan ateş açar.

Olayı halletmek için tatlı dil ile "Merhabalar bayım, nasıl gidiyor? Keyfiniz nasıl?" Sizin bana verdiğiniz cevap, "annene sorabilirsin" "sizi beş dakikaya bulacağım." Tehdit içerikli mesajların devam ediyor, şöyle ekran görüntüsü bırakayım.

Olayın kopma noktasına gelebilirseek, motor tekmeleme motoruma tekme atacaktınız da size gülerek çiçek mi verecektim? Yada bir öpücük mü? Hayır, gereken oldu ve mermi yağmuruna tutuldunuz.

Bana karşı söylediğin basit tabir "Bu arada diğeri iki level ama silahı arabası var, hadi araba neyse silahı bulacak ortamı, parayı nereden buldu?" açıklayayım.
Dostum öncelikle selam, Azedin Meshkalla adlı arkadaşım ile rol dahilinde arandığından ikimizde hemfikirdik. Ondan belindeki tabancayı, MAC-10'u bana vermesini onun mülklerinde bulamayınca asılsız olacağını söylediğim bir rol gerçekleştirdim. Arkadaş eskinden aynı illegal oluşumda bulunuyorduk, bir birimize bu kadar güvenmemizin sebeplerinden biri bu. Azedin tahliye sonrası beline silahını geri veriyorum, bir kibarlık olarak Mac-10'u bana veriyor. Yani rol dahilinde sürüklenen bir muhabbet denebilir.  Üstelik alt karakterlerimi incelersen "/ck" komutu ile yasaklattığım bir karakterim bulunuyor. 3 seviye, benim karakterimde yaklaşık 3 seviye toplam 6 seviyelik bir vice geçmişim var. Bu esnada sürekli afk atan karakteri oynamadığım için çoğu yerde ortamım var, ismim biliniyor.

Üstelik seviye ve illegal ile alakalı bir politika göremiyorum, yani bir rolü yapmak için seviye gereksinimi çok saçma. İnsanların rol bilgisini seviye ile tanımlandığı tarih çok öncede kaldı gümüşkeleş. İncelemeye alınabilir, her hangi bir para transferi hesabımdan dışarıya ve içeriye yapılmadı. Gönlüm ferah anlım ak diyebileceğimiz kalitedeyim.

#3 - 08.07.2022 06:37
@Tuncaycan'ın savunması benimki ile birliktedir, ayrı bir savunma atmayacak. Aklınızda soru işareti kalırsa yanıtlayabilirim.

#4 - 08.07.2022 11:11
Merhabalar, yeni oyuncu olmanız en başta "Kuralları okudum,anladım." politikasını hiçe sayabileceğiniz anlamına gelmez. Girerken okumanız gereken kurallar var. Özellikle Güvenli Bölgeler; 

Bu sebep ile ceza alacaksınız.