Konu: Kryemir Bajrami Birden çok kural ihlali  (Okunma sayısı 205 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 03.07.2022 19:12
neyse sizin gibi olmaya gerek yok, açıklama yapıp bida ileti atmıyom.  :-\ Galeri işletmem var fakat reklamlarda Kennedy bulvarı olarak reklam atıyorum. Belediye personeli olan arkadaşlar role geldiği gibi ruhsat sormak yerine, kaç gündür kaçıyorsun, kaçıyorsun, yine mi kaçacaksın, pdler olmasa yine kaçardın gibi şeyler söyleyip karakterimi tahrik ediyor ve karakterimin ruhsatı göstereceği varsada göstermiyor, cezanı yazıp s*ktir git diyor. Bunun üstüne niko şikayetçi oluyor, neyden şikayetçi onuda anlamadım ve bu saçma rolden pdler üstümü aramak istiyor. Belediye personeline kişisel küfür etmediğim halde O:-) üstümün aranmasını istiyorlar bende rolü saçma bulduğum için uymuyorum zaten cezamida aldim. İhlale ihlalle karşılık vermemem gerekiyordu fakat anlık sinirle gerçekleşti, jailimide aldım zaten.

Üstünüzü biz aratmadık siz kendiniz küfür ettiğiniz için arattınız ve role uymayıp oyundan çıktınız

Aynen kanka belediye illegal rol yapar gibi karakterimi kışkırtıyor, ben küfür edince yetkisini kullanarak şikayetçiyim. :) Önce düzgün belediye rolü yapmayı öğrenmenizi tavsiye ediyorum, daha sonra şikayet açabilirsiniz. Gelip kaçıyorsunuz, dünde kaçtın, yine kaçarsın, pdler olmasa kaçardın gibi şeyler söyleyip karakterimi tahrik ediyorsunuz küfür edince hooop şikayetçiyim. Maks belediye rol. Birlik açıldığından beri ne çektik arkadaş sizden. Düzgün rol yapmayacaksanız millettin rol zevkinide kaçırmayın bari.

Rol zevki mi? Hahahahahah. Bu yüzden aynı emotu üç defa vermemize rağmen uymadın değil mi gelmiş bana rol diyorsun ortak nezaket den şikayetçiyim kimse kimsenin rolünü sorgulayamaz.
Sana rol demiyorum  :garip: illegal rol yaparmış gibi belediye rolü yapma diyorum  O:-) bizim hooddan çıktığınız yok, yaptığınız roller zaten ortada ne konusuyon hala anlaamdim. Neyse ben kaçıyorum, yarında kaçacam, yine kaçacam, pdler olmasada kaçacam  :D baska ileti atmiyom yeter bu gereksiz sikayete
  Belediye illegal rol yapmıyor kendi rolünü yapıyor sonuçlanmasını bekliyelim kilit

#11 - 07.07.2022 15:13
Merhabalar, q için ceza verilecek. Diğer suçlamalar için cezalık bir durum yok.