|  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Eduardo Garcia @InfullancentendesitationsOlaya dahil olan şahit karakter adı: James Corwin @AhmetWR oradaki tüm memurlar Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de mevcut. |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:NON RP, TROLLİNG, YETERSİZ ROL BİLGİSİ, FEAR RP, RETARTED ROLEPLAY, Power Gaming
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Belediye önünde DUI noktası vardı, yaklaşık burda 15-20 memur bulunuyordu. Hiç bir anlamsızca gelip agresif role girişti, orada bir çok memurun arasında gelip boş boş "jopunu çıkart." tarzında cümleler kurmaya başladı. ECHO arabasına binmeye çalıştı vb.. Ondan sonra gelip karakterime onca memurun arasında küfür edip yumruk atıp kaçmaya başlar emotesi verdi. Fear RP birincisi, kişiyi kovalıyoruz. Bir süre kovaladık, kişinin ilk önce üzerine atlandı, üzerine atlandıktan sonra kalkıp bir şey yokmuş/kimse üzerine atlamamış gibi yolda koşturmaya devam etti. İkinci üzerine atlayış yapıldı, bir şey yokmuş gibi devam etti. Bu sefer taser/beanbag atıldı. İlk taser yediği zaman yine kalkıp bir şey yokmuş gibi devam etti. Son darbe beanbag atıldıktan sonra CK rolü verdi, bana göre Retarted rp olarak geldi((saçma roleplay)) kafasına estiği gibi bir şey yapıyor. Beanbag'in sesinden etkilenip düştü, kafasını çarptı gibi rol yok. Onu yapamaz zaten ilk başta üzerine iki kere atlandı, kaçması imkansızdı. Buna rağmen o rolü yaptı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 
BU SS'de ilk üzerine atlanış gözüküyor.

ikinci atlayış((bizim pd arkadaşlarımıza da atılan tackleler arkadaşın role uymaması için oluşuyor.))

((üçüncü atlayış.))

((ilk olan yaptığı fear rp))
Ek açıklamalar(varsa): DUI noktamızın içine etti, tüm oradaki arkadaşların rol zevkinin kaçtığını düşünüyorum. Bu arkadaşın bu yaptığı rol alt karakterinde olduğu için bu kadar rahat davrandığını düşünüyorum, alt karakterinde ceza alsa bile bu arkadaş o karaktere bir daha net olarak girmez diye düşünüyorum. Kişinin yaptığı bu davranış/aktif rol ortamını bozup tüm kural ihlallerine neredeyse yaklaştığı için sunucudan yasaklanmasını talep ediyorum, bu talebim yönetim kadrosu tarafından gerçekleşirse çok iyi olur. Orada olan 10-15 oyuncunun tüm rol zevkinin gittiğine eminim. Buna yemin bile edebilirim.
((Eklemek istediğim bir şey daha bulunuyor, bizim kendi pd arkadaşlarımızın bize tackle atması tamamen adamın suçundan kaynaklı, ilk atlayışta bir şey yokmuş gibi role devam ediyor. Eğer üzerine atlandığını kabul edip adam gibi rolunu yapsaydı bu tarz şeyler ortaya çıkmazdı ve bilerek pdlerin üstüne zıplıyordu.)) O anı kanıt olarak alamamışım. ((Ve o an orada yaptığı rolün iptal edilmesini talep ediyorum.))