Selamlar
@YUCA,
Birlik adına kötülemelerde bulunduğun için sana yazı yazmak istiyorum. Bazı şeylerin farklı taraflara çekilmemesi gerektiğini en kısa sürede umarım anlarsın.
Öncelikle şikayette adın yok ve neden bu kadar agresifsin? Castucci ve Idlewood taraflarında birbirine dargın olan insanların bile senin kadar sinirli olmadığına yemin edebilirim. Bu kadar
olası ve normal bir şikayette neden ortalığı karıştırıyorsun? Özellikle olmadığın ve sorunun olmadığı bir şikayetten söz ediyoruz.
Sana baştan itibaren şikayetin neden açıldığını açıklayayım. Bu rolün bir öncesi gününde El-Corona hoodunda bir olayı çözmek için gittiğimizde kişi sayımıza güvenerek bir arkadaşımız agresif bir rol seçimi yapmıştı ve bunun sonucunda jail yemişti. Şikayeti açan arkadaşın da bu şikayeti açmasının sebebi hood bölgesinde olan karakterlerin agresif rol yapıp dünkü olayın bir benzeri olduğunu düşündüğünden eminim. Anlayacağın dilden konuşmamız gerekirse eğer; El-Corona hoodunda yapılan rolün bu rolle benzer durumda olması. Bu kadar basit. Bu kadar masum bir şikayeti neden bu kadar kaos ortamına çevirecek kadar ciddi bir durummuş gibi sağa sola sallıyorsun? Forumda kestiğin ahkam sayesinde bu şikayetin ilerleyiş açısı değişmeyecek ki? Rolde üstün de olmayacaksın? Kimsenin sana en ufak bir şey söylediği bile yok, neden Idlewood Mafia Brims birliğini bu kadar kötülemeye çalışıyorsun? Sana 140 kişinin hangisi OOC hayatında zarar vermeye kalktı? Rolde olan şeyleri her seferinde bu kadar büyütüyor musun? Şaşırtıcı bence.
Ek açıklama kısmında yazan yazıya göre konuşacağım; rolde olan bazı durumlar var ve bu iki taraf üzerinden de kabul edilen şeyler. Bir savaşa girildi, bu savaşta da
rolde Valachi ailesi bir karara vardı. Kararın sonucu da anlayacağın üzere Castucci bu savaşı kaybetti kararıydı. Bu olay seni bu kadar gerçekten üzmemeli. Bu bir rol, yazdığın şeyleri samimiyetimle söylüyorum ağzım açık okudum. Eminim ellerini titreterek yazdın ama bu bir oyun, gerçek hayatta asla bu kadar tehlikeli olamayacaksın, bunu kavraman gerekiyor.
Ek açıklamaların neyin nesi keke? Savaşa girdik kazandık felan 5 birlik bir olup saldırınca kazandık biz bunlar ömür boyu bize köle rolü yapacak zihniyetine felan mı girdiniz yoksa emin ol orada bizler olsaydık Castucciye yaptığınız saygısızlığa gereken cevabı verirdik
Ek açıklamayı okursan zeka seviyenide anlıyabilirsin ''savaşlarda kazandık'' aynen kanka kazandınız tebrikler dikkat edin ama tek kaldınız kurtlara yem olmayın temizlendi aranızdaki hileci dostlarınız büyük kayıplarınız var
Bundan 3 ay öncesinde bir rol yaşandı. Idlewood Mafia Brims üyeleri, Valachi ailesiyle bir sözlü sürtüşme yaşadı ve Idlewood üyelerinin CK hakkı Castucci, yani senin birliğine verildi. Siz de rolün paslanışıyla beraber bizim üyelerimizi tek tek vurdunuz. Gayet güzel ve olması gereken bir rol işleyişi. Biz bunu rolde bilmesek bile OOC'de "Castucci bizim adamlarımızı öldürdü..." diyerek üzülmüyoruz ki? Hatta söylüyorum sana, Castucci bizim adamlarımızı Valachi rol pasıyla beraber bir güzel CK etti. Rolde olan bir şeyin sinirini neden OOC'de Idlewood'u ezikleyerek çıkarmaya çalışıyorsun ki? Ayrıca şikayete de iki tane savunma gelmiş/gelmemiş.
@Cross gayet düzgün bir yazıyla kendine göre olayı açıklamış, diğer arkadaşımız da savunma yapmak istemediğini ve Cross'un savunmasını yeterli bulduğunu söylemiş. Belki de
@kozlov bu şikayeti o savunmadan sonra "Aaa, evet mantıklı" mottosuna bürünerek çekecekti. Neden bazı şeylerin sonuca ulaşması için sabretmiyoruz?
Ha şunuda söyliyeyim en son baş kaldıran birlik üyelerinde böyle yapıyordu şimdi bakıyorum hepsi kaçmış farklı sunucularda birlik açmışlar ban yedikten sonra.
hardrp sizin neyinize mtacılar 
hepsi ban yedi veya yetersiz seviyeleri oldukları için hem İC hem OOC
140 Kişilik birlik doğru evet ama senin ve sizin gibi rol bilmiyen insanlarla dolu hadi iyi forumlar sana 
Ek açıklamayı okursan zeka seviyenide anlıyabilirsin
"?"
Milletin zeka seviyesini belirleyebilecek kadar büyük bir insansan, Türkçe kullanımını düzelterek bunu yapmaya başlayabilirsin.
Ayrıca burada
@Cross'un sizin birliğin bir üyesiymiş gibi gösterildiğini düşünmüşsünüz. Kimse Cross'u şekilden şekile sokmuyor, kendisi benim OOC'de yüz yüze buluşup sohbet ettiğim birisi. OOC'de yakın arkadaşım olan birisinin, kafa dağıtmak için, keyif almak adına oynadığımız oyunda eziklenmesine izin vermeyeceğimi bilmeniz gerekiyor. En azından bu tarz şeyler Idlewood Mafia Brims birliği üzerinde ilerlemeyecek. Birlik liderinizle herhangi bir sorunumuz yok, kişisel de oyunda da (artık)
Bu tarz şeyler iki tarafın da OOC olarak gerilmesini sağlar ve bu da istemeden de rollere yansır, bunun örneklerini çok kez gördük. Bu yazıyı yazmamın sebebi de tamamıyla Idlewood birliğinin adını kötüye çıkarmaya çalışmandan dolayı yazdım. Biz Castucci birliğine en ufak bir OOC hakarette bulunmazken, senin üzerine basa basa bu birliği kötülemene kimse göz yummaz. Umarım anlaşabileceğimiz konular vardır çünkü söylediğin şeyler rolde bir derece mantıklı olsa bile OOC'den söylediğin için bana çok saçma geliyor. Banlanan üyelerimizden bahsetmişsin. Bu unban döneminde sadece üç (3) kişiye unban talebi açtık. Gören de iki birlik kadar oyuncu banlandı sanacak da böyle bir durum bile yok.
Castucci'de de, Kasparov'da da, Idlewood'da da, Southside birliğinde de oyunu kapattığımızda birbirimize olan (eğer varsa) düşmanlığımız bitiyor ve arada sırada Vice Squad discordunda hep beraber sohbet ediyoruz. Büyük ve güzel birlikleriz, imajlarımızı böyle IC olan olayları OOC'de ahkam keserek bir şeylere ulaşmaya çalışan oyunculara çizdirmeyelim. Hepinize iyi bayramlar diliyorum, iyi roller, seviyeli forumlar.
@kozlov ve herhangi bir Idlewood üyesinden daha fazla cevap gelmeyecek. Bu yazıyı da tekrardan anlaşabilmek adına yazdım. Ben dışında hiçbir birlik üyemle discorddan iletişime geçmeye çalışmazsan sevinirim.
Ayrıca @kozlov onaylı olarak şikayeti geri çekiyoruz. Oluşan kinleşmenin kaynağı biz değiliz, bunu da bu hareketimizle sizlere göstermiş olalım. @Cross'a yaptığı savunmadan dolayı da teşekkür ederiz, epey açıklayıcı ve düzgün bir dille olayları dile getirmiş. Kimsenin ceza yemesini istemiyoruz, herkes kafasına göre oyununu oynasın. X,Y,Z'nin 400dk yiyeceği jail beni ve oyuncularımı tatmin etmiyor.
Tekrardan, hepinize iyi bayramlar diliyorum, iyi roller, seviyeli forumlar.
Ayrıca Idlewood Mafia Brims birliğinin, bu zamana kadar en çok üyeyi bulundurmasıyla beraber en az üyesi banlanan birlik olduğunu hatırlatmak isterim. Zamanında bu konuyla alakalı yönetici tarafından taktir yazısı bile almıştık. Geriye giderek bulabilirsiniz. Bazı şeyleri düzgün bilmek gerekiyor, arkadaşlar.