Konu: [07.07.2022] Cache Mining - Melanie Ainsley  (Okunma sayısı 245 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.07.2022 17:35
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Melanie Ainsley @FylexIDGE
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @-
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.07.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
  • 11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.
  • Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
  • Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
  • Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz. 

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 05.01.2022 tarihinde, onaylı skin yapımcısı olduğum zaman yaptığım ve farklı bir skinim ile değiştirmiş olduğum skinin aynısını, şikayette bulunduğum şahsın kullandığını gördüm. Discord adresinden ulaştım, diğer bakımda değiştireceğini söyledi ancak bakım geçti ve oyun içerisinde aynı skini kullanmaya devam ettiğini gördüm. Sadece headswap atılmış, dosya isimleri bile aynı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
Oyuncunun yükletmiş olduğu/oyun içinde gördüğüm skin;

Kendi yapmış olduğum, Skin Showroom'umda bile bulunan skin;

(Showroom konusu; https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=120593.50)
Skin değişimi için açtığım ticket;

Ek açıklamalar(varsa): Eğer gerek duyulursa 3dsmax programı içerisinde, skinlerin(body) boyutlarının aynı olduğunu da görsel olarak ekleyebilirim.

#1 - 07.07.2022 18:33
İlk olarak bu skini bulduğum yer kişinin bir discord'undan bulmadım bu body'i bulduğum yer Public bir sunucudaydı ve oradan aldım kişinin yaptığına dair TXD'nin içinde ne bir imza vardı ne de bir başka birşey ve doğru sorun çıkmasın diye Headswap yapıp attım. Fakat kişinin bir skini olduğunu düşünmedim ve Skin Yapımcılarının bu konu hakkında birşey söyleyebileceği hiç aklıma gelmedi ve bilmiyordum. Ve kişinin yaptığı skin hakkında bir kanıt veya video yok. Eğer varsada kişinin bu skini yaptığına dair SS. Ve body değişimi için zaman talep ediyorum.

#2 - 07.07.2022 19:01
İlk olarak bu skini bulduğum yer kişinin bir discord'undan bulmadım bu body'i bulduğum yer Public bir sunucudaydı ve oradan aldım kişinin yaptığına dair TXD'nin içinde ne bir imza vardı ne de bir başka birşey ve doğru sorun çıkmasın diye Headswap yapıp attım. Fakat kişinin bir skini olduğunu düşünmedim ve Skin Yapımcılarının bu konu hakkında birşey söyleyebileceği hiç aklıma gelmedi ve bilmiyordum. Ve kişinin yaptığı skin hakkında bir kanıt veya video yok. Eğer varsada kişinin bu skini yaptığına dair SS. Ve body değişimi için zaman talep ediyorum.

Public sunucu olarak bahsettiğin yeri merak ediyorum. Sunucudaki tüm skinleri çalan bir discord ile public/vk discordları arasında fark var.

Yaptığıma dair imzanın sende olmayıp sunucuya eklenen modelde olması(?) beni şaşırttı açıkçası,

Aldığın textureların boyutları, isimlerin bile aynı, değiştirseydin keşke :D

Her yaptığım skinin aşamasını fotoğraf olarak kaydetmiyorum ancak 3dsmax projelerim elbette duruyor. (Gerek duyulursa ilgili yetkiliye kontrol adına projeyi ulaştırabilirim.)

#3 - 07.07.2022 19:06
Yakın arkadaşım @Selim ile , skini yaptığım zamanda olan konuşmalarımın ekran görüntülerini buldum. İstediğin yapım aşaması görüntüleri burada,

#4 - 07.07.2022 19:15
Yakın arkadaşım @Selim ile , skini yaptığım zamanda olan konuşmalarımın ekran görüntülerini buldum. İstediğin yapım aşaması görüntüleri burada,

Benim skini aldığım TXD'de senin imzan ya da herhangi birşey yoktu. Ben sadece Headswap yapıp oyuna yüklettim, ve yine dediğim gibi skin yapımcılarının bunu bileceği aklıma gelmemişti. Diyeceğim tek şey Body ve Skin değişimi için zaman talep ediyorum. Eğer kabul edilirse skini diğer bakıma kadar kullanmayacağıma ve başka Body satın alıp oyuna artıracağıma söz veriyorum.

#5 - 07.07.2022 19:31
Oyuna bir skin ekletirken onaylı yapımcılara yaptırın veya danışın diye boşuna demiyoruz... Skin silinecek, herhangi bir ekstra skin/değiştirme hakkı tanımlayanmayacak.