Konu: [04.07.2022 - Olaf Filipek, Talo Vance, Reinald Vincent] Toplu İhlaller  (Okunma sayısı 201 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 04.07.2022 19:06
Beni kovalıyorsunuz ve bende arada mesafe açıldığı zaman sms atmadığımı nereden biliyorsunuz? Ek olarak ben palominoya giriyorum arabamı tamir kiti uyguladığım zaman palomino çıkışında sizi görüyorum ve yaklaşıp bakındıktan sonra geri çıkıyorum.

Ek olarak da ekliyeyim: Oyunda döndüğüm an saldırdığınızı gördüm ve emote zaman kaybetmek istemedim çünkü emote atana kadar beni düşürürdünüz bu yüzden direk saldırdım. Daha yazıcak bir şey yok iyi günler.

#11 - 04.07.2022 19:15
Bizimde suçumuz olmadığını inkar etmiyoruz var, videoda görüldüğü gibi bir çok emotesiz işlem yapıldığı görülüyor ama bizi dövdükten sonra çok güzel üstümüze oturma emotesi atılıyor. Arkadaşlar rolü çok abartıyor, ufak bir araba satma olayından gelip adam dövülmez

#12 - 04.07.2022 19:21
O zaman en başta düzgünce rolüme saygı gösterip "hayır ilgilenmiyoruz, teşekkürler" gibi bir şey diyebilirsiniz. Neden insanların rolüne değer vermeyip susuyorsunuz, kendi rolünüze devam ediyorsunuz? Ben sizi beklemek zorunda değilim, gelip insan gibi ilgilenmiyoruz diyebilirsiniz. Bu kadar basit bir rol yüzünden bu olaylar yaşandı, sorumlusu sizsiniz bu olay ile ilgili. Biz şikayet taraftarı değiliz bunu da belirtelim, şikayet geri çekilirse şikayet vesaire açmayız uzlaşma taraftarıyız ama illa ki diyorsan ben aktif tutacağım şikayeti sen de ye biz de yiyelim jailimizi kardeşim, oturup beraber bekleriz. @Clax

#13 - 04.07.2022 19:25
Pekala, şikayeti geri çekiyorum. Aynı rol bir daha yaşanmaması üzerine iki taraf içinde, iyi roller dilerim.

#14 - 04.07.2022 19:27
Şikayeti geri çekiyorum, İyi roller dilerim.