Konu: DeathMatch / emotesiz işlem  (Okunma sayısı 110 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.07.2022 23:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_23713

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DeathMatch, silah kural ihlalleri (emotesiz işlem)

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oyunda uzun süredir afktım mapte gözüken bölgede sonrasında bu arkadaşlar gelip rolsüz bir şekilde beni yaralıya düşürmüş (emote gözükmüyor chatte varsa atabilirler) şimdi diyecekleri şeyleri tahmin edelim ''düşmanız sıkarız'' münasebetimizin olması rolsüz gördüğün heryerde ateş saçmakmıdır sanmıyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:[/b] https://www.hizliresim.com/rjxdl0f

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 14.07.2022 02:35
Gün içinde savunma yapın. @BigDrill

#2 - 14.07.2022 04:01
Selamlar, Arkadaş sunucumuzda "TROLL" dediğimiz oluşan kitlelelerden birisi ilk öncelikle sokağımıza geliyor ve Trolling yapıyor R20 olan kişiyi düşürüyor yumrukları ile bunu her gün tekrarlıyor sonrasında birliğimizden bir arkadaş bizi Commerce çağırıyıor ve orada bu arkadşı vuruyoruz emotem nasıl düşmemiş anlıyamadım, gün içinde bu arkadaşın Trolling yaptığı ve bize saldırdığı SS'leri bu kanala göndereceğim.  :palmiye: @WARG

#3 - 14.07.2022 04:06
Bu tarz şikayetler görmekten artık çoğu bir Vice kitlesi bıkmış durumda Trolling yapıp saldırıp düştüklerinde ise bu tarz şikayetler açmak pek etik olmuyor.

#5 - 15.07.2022 03:38
Lamar_Maxwell karakteri silah kural ihlalleri kapsamında ceza alacak.

Calvin Murphy karakteri saçma rollerinden dolayı Retarted RP kapsamında ceza alacak.