Konu: [14.07.2022 - Gregor Salieri] Retarted RP  (Okunma sayısı 206 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.07.2022 01:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @insankasabı63

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @ciotheking

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şehmuz brom çok içerlemiş olmalı ki IC chat üzerinden bariz Retarted-RP kapmasına giren kural ihlali yapıyor. Capslock açıp, noktalama işareti bile kullanmadan düşürdüğü kişinin başında ICden uzak, OOC kafayla küfür ediyor.

- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 14.07.2022 02:14
Milletin avukatlığını yapmana gerek yoktu Batuhan arkadaşım, ortada bir ihlal yok. Eğer ihlal varsa zaten sizden çoğu kişi jail yemiş olmalıydı. Düşürdüğünüz zaman yazdığınız yazıları attırtmayın buraya.

#2 - 14.07.2022 02:20
Benim ya da birlik üyelerimin ihlal yaptığını düşünüyorsanız şikayet oluşturmak en doğal hakkınızdır. Sana açtığım şikayet üzerinde laf çarptırmaya gerek yok, ayrıca konuşma üslubuna dikkat etmeni öneririm, toxicliğini başka platformlara sakla. Tehditvari konuşmalara gerek yok. Sonuçlanabilir.

#3 - 14.07.2022 03:00
Her neyse, son iletiyi yolluyorum. Şimdi böyle durumlarda böyle yazıların yazılması normal. Bunun için forumda bir çok kanıt bulabilirsin.

#4 - 14.07.2022 13:49
Noktalama işaretlerine bile dikkat etmeyip, capslock ile OOC kafayla küfür ediliyor. Rolsel aşırı saçma ve hiçbir mantığı yok. İşin kısası normal değil, rolde sanırım küfürden başka bir şey bilmiyorsunuz. Sonuçlanabilir.

#5 - 14.07.2022 14:16
Yani düşürülen tarafta olduğun için işinize gelmedi, bu şikayeti açma gereksinimi duydunuz değil mi? Tekrar söylüyorum, bunun gibi bir çok şey bulabilirsin forumda, mantığı yok demişsin bir de neyin mantığı yok? adamı vuruyorum ve düşürdükten sonra IC öfke ile küfürler yağdırıyorum

#6 - 15.07.2022 03:35
Her savaş yaşandığında bu tip durumlar sürekli ortaya çıkıyor. IC rolü abartarak yapmayın, saçma sapan kelimeler kullanmayın. Kötü görüntü yansıtıyorsunuz. Yapmayın.

Tüm bunlara ek olarak @GunPowder , "yat, ez, gg" tarzında yazımda bulunmayın. İlk ve son kez uyarıyoruz, tekrarında büyük ceza alırsınız.