Konu: [29.06.22] Triswon Creeks, Joaquin Aguinaldo  (Okunma sayısı 110 defa)

#0 - 29.06.2022 02:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @BallıSüt  @marcus61   Joaquin Aguinaldo, Triswon Creeks

Olaya dahil olan şahit karakter adı: gerek yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29/06/2022   00.52

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Basit bir kaza rolünde aşırı agresif tutum sonucu kavga çıkartıyorlar. Böylelikle ihlalde bulunuyorlar. Ek olarak rencide edici tutum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 30.06.2022 16:41 end of the mobster era »

#1 - 29.06.2022 02:23
Selamlar, kavga rolü kaza rolü sebebi ile çıkmadı bunu sana açtığım şikayette de belirtmiştim, kaza sonrası ic olarak karakter senden para koparmak için tartışmaya giriyor. Arkadaşın arkadan gelip, gereksiz küfürler ediyor konuya dahil olmaya çalışıyor. En sonundada gereksiz küfürlerine dayanamayıp emotede belirttiğim gibi Liam karakterine saldırıyorum. Sen ise kavgaya dahil oluyorsun ve "Kaza sonrası brawl yapıyorsunuz" diye şikayet açıyorsun. Düştükten sonra ic chati ooc chat gibi kullanıp "aynen kanka, vice rol" tarzı kelimeler kullandığınız için sana pmden böyle bir şey yazıyorum. Her şey sslerinde net bir şekilde gözüküyor zaten. Olay bundan ibaret, daha fazla ileti atmayacağım, sonuçlanmasını bekleyebiliriz.

Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 29.06.2022 04:56 BallıSüt »

#2 - 29.06.2022 14:24
Arkadaşım gereken savunmayı yapmış.

#3 - 29.06.2022 16:16
ekran görüntülerimde bu rolü yapamayacağınız aşikâr.
sebebi küfür ve para isteme olarak gösterip kavga çıkartamayacağınızı bilmeniz gerekiyor. ikili tartışma yaratmamak adına daha fazla bir şey yazmayacağım.

#4 - 29.06.2022 18:09
ekran görüntülerimde bu rolü yapamayacağınız aşikâr.
sebebi küfür ve para isteme olarak gösterip kavga çıkartamayacağınızı bilmeniz gerekiyor. ikili tartışma yaratmamak adına daha fazla bir şey yazmayacağım.
Para vermedin diye kavga çıkmadı, yazdıklarımı dikkatli oku. Arkadaşın sonradan gelip durduk yere ailevi değerleri küfür ediyor karakteri aşağılıyor, daha sonrasında brawl çıkıyor durduk yere küfür edip aşağılayan Liam'a saldırıyoruz sende brawla katılıyorsun.

#5 - 01.07.2022 12:05
Trafik kazası sonucunda kavga çıkartmak yasak, ne olursa olsun. Bu DM kapsamına girer. Liam karakteri gereksiz küfürler edip ortamı gerdiği için üç karakter de ceza alacak.