Konu: [08-02-2022] Albert_Maxim] Yetersiz Oyuncu Profili  (Okunma sayısı 197 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.06.2022 17:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Albert_Maxim @Rock58

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @batu3492 @YUCA @KerimYK @Mekal

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.06.2022 21.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Genel olarak rol yapma bilgisi eksiği, NOOB DM, RK İhlali, Fear RP ihlali.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş bizim kumarhanemize girip bir müşteriye oyun oynatıp 6.000 parasını dolandırmış. Biz de bunu öğrendik, arkadaşı aldık dövdük. Kalktı yerden bize geri saldırdı. Elleri bağlıyken 3-4 kere /me kaçmayı dener. /dene spawnladı, motoruna atladı RK'lı iken kaçtı, PM'den uyardık geri geldik. Bağlayıp içeri girdik, bağdan da kaçtı. "Kasparov sizi yok edecek." filan dedi, sonra PM'den darlamaya başladı. Garaja aldık silahla tehdit ettik dolandırdığı paranın iki katını getirmesini istedik. O haldeyken bile uzlaşmak yerine pazarlığa başladı, çok toksik rol yapmaya başladı, Türkçe kullanımı da eksik zaten. Arkadaşın Vice sunucusuna yeten bir oyuncu profili yok.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Kişi dayak yemesine rağmen sayı üstünlüğü azken tehdit ediyor.
Spoiler: GösterGizle

RK'lı iken motora binip kaçıyor.

Sürekli /dene atıp Refuse RP ve Powergame yapıyor.

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş birliğimin eski üyesi 48 saat geçirdi, CK hakkını talep ediyorum birlik lideri olarak. Birliğimin bölgesinde adam dolandırdı prestijimize gölge düşürdü, bizi başka bir birlik ile tehdit etti, bana yumruk attı.

#1 - 28.06.2022 18:02
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 28.06.2022 18:03
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 28.06.2022 19:41
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 29.06.2022 20:39
Haklısınız sonuna kadar sonra geldim dolandırdığım parayı ödedim

#5 - 29.06.2022 23:50
Ceza Verilecek.