Konu: [26.06.2022 - Barakah_Sanders] DM  (Okunma sayısı 77 defa)

#0 - 26.06.2022 22:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Barakah_Sanders @ryder3162
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.06.2022 - 21:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatching
Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ortada hiçbir sebep yokken durduk yere arkadaş beni silahıyla taramaya başladı sistemsel öldüm. Vururken çekemedim ama gerek olduğunu düşünmüyorum, hasarlarda herşey görünüyor zaten.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereken cezayı alırsa mutlu olurum, iyi günler.

#1 - 27.06.2022 12:20
Kendi attığı SS'te göründüğü gibi ortada hiçbir şey yokken uziyi çekip taramaya başladı arkadaş geçmişte birliklerimizin bir husumeti olmuştu ondan dolayı olabilir, biz de karşılık verdik doğal olarak arkadaş kendisi düştüğü için sikayet açma gereği bulmuş.

#2 - 27.06.2022 12:55
@ryder3162 en kısa süre içerisinde bahsettiklerinize dair kanıtlar sunun, aksi halde ceza alacaksınız. 12 saat süreniz mevcut.

#3 - 27.06.2022 19:49
Daha önceden açtığım karakterlere bakabilirsiniz. Bu adamları tanımıyorum bile, ben aktif oynadığım zamanlarda ne arkadaşın üye olduğu birlik vardı nede kendisi vardı. Şuanki karakterim basın mensubu, legal bir karakterin illegal bir karaktere neden ve nasıl çattığını açıklayamayacağı gibi şikayetten cezasız yırtmak için elinden gelenide ardına koymaz. İki yüzlü olmasanda yaptığını kabullensen sayın zat.

Ne seni tanırım nede birliğini. Dediğim gibi ben bu sunucuda aktif oynarken ne sen vardın ne birliğin, o yüzden ne senle nede birliğinle bir husumetim yok. Konuşacağına kanıt sun, lafla gemi yürümüyor.

Ekstra olarak ölünce silah elime gelmiş ve, o beni taradı bende onu taradım gibi basit bir savunmayla yırtabileceğini zannetmiş. Sanırsam sistemsel ölünce üzerindeki silahın eline otomatik geldiğinden bihaber olan arkadaşın mümkünse ekstra olarak yönetimi kandırmak'dan da ceza almasını arz ediyorum.
« Son Düzenleme: 27.06.2022 19:53 Nexohst »

#4 - 28.06.2022 11:16
Verilen süreden 24 saatlik bir süre geçti ve verilen süre zarfında herhangi bir kanıt sunulmamış. Bu bağlamda Deathmatch kapsamında ceza alacaksınız.

Unutmayın ki, herhangi bir kanıt sunmadığınız vakit yazı olarak savunma yaptığınızda geçerliliği çok düşük oluyor. İkna etmesi epey güç bir durum alıyor. Bir sorun yaşadığınız rolde, birilerine saldırırken, birilerinden saldırı yerken veya kuşku duyduğunuz rollerin görüntülerini alıp bir köşede tutun.