Konu: Michael Navarra, Deathmatch  (Okunma sayısı 80 defa)

#0 - 27.06.2022 20:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Michael Navarra @Fowy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.06.2022 20:22

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, bir tane arkadaş ile brawl rolüne girdik adamı dövdüm. O sırada bu arkadaş oradan geçiyordu, beni gördü. Bir şeyler falan dedi ekran görüntülerinde her şey var zaten, adamı dövdüm kaçıyordum buna hiç bir şey yapmadım. Arkamdan geldi, silahını çekip vurdu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Karakterinin yasaklanmasını istiyorum, böyleleri rol baltalamayı iyi biliyor.

#1 - 27.06.2022 20:59
Öncelikle iyi forumlar yollarda gezerken adamımın bir grup tarafından kovalandığını gördüm olayı çözmek için araçtan inip adamalrı durdurmayı denedim arkadaş dur ihtarına uymayıp adamı dövmeye devam etti ve küfür edip kaçmaya başladı. Ortak bir brawl rolünde olmadığımız için ve kas gücümün sıfır olduğu için silah çekmeyi düşündüm. Arkadaşın PM kanalı üzerinden gösterdiği tavrı aşağıya bırakıyorum ayrı bir şikayet açmaya gerek yok arkadaşın ceza almasını istiyorum. Oyun oynuyoruz burada OOC kin beslemeye hiç gerek yok. İyi forumlar.

#2 - 27.06.2022 21:51
Orada gelmiş rolümü bozuyorsun bir zahmet gelip sana kıt diyeyim, hak ettin de. Ceza alırsam da sorun yok beklerim, çünkü harbiden hak ediyorsun kanki her eline silah alan dur ihtarına vursa çok sıkıntı yaşarız ben sana söyleyeyim, yaptığın rol alakasızdı bu düşünceye nereden kapıldın bilmiyorum. Savunman bittiyse sonuçlanmasını bekleyelim.

#3 - 27.06.2022 22:04
Olayları kendi açından düşün dostum senin orada bir arkadaşını adamını 3 adam kovaladıklarında sen ne yapardın? Seni uyarmaya çalıştım fakat küfür edip kaçtığın için pek bir konuşma sergileyemedik. Tekrar söylüyorum karakterimin kas seviyesi düşük ve yumruk atmam saçma olur. Savunmam bu yönde sonuçlanabilir.

#4 - 28.06.2022 11:11
Süper kahraman değilsiniz, şehirdeki suç oranını düşürmek için ya da kavga edenleri ayırmak için elinize silah alıp birilerini vuramazsınız, böyle bir şey yok. DM kapsamında ceza alacaksınız.

Ortak nezaket konusunda da Hector Stewart ceza alacak.