Konu: kasabalılar! bu konuya toplanın!  (Okunma sayısı 156 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.06.2022 01:51
yaklaşık 1 ay önce açtığım kasabalı redneck karakterimle tamamen doğaçlama bir şekilde çok farklı rollerin içinde buldum kendimi, son zamanlarda başka rednecklerle de karşılaşıyorum. şöyle tüm redneckler toplansak, beraber roller yapsak harika olmaz mı? beni ekleyin

the grand inquisitor#2825

aşırı keyif aldığım rolleri editlemeden şuraya atmak istiyorum, isteyen bakar
Spoiler: GösterGizle

rollerime kasabadan şehre inmiş bir galerici olarak başladım. bana bile ait olmayan bir deponun önünde araçlarımı sergileyip satıyordum

malibu çıkışı tacizci olduğunu sandığımız bir adama bulaşıyoruz, rolün devamında polisler geliyor. polislerle arbadeye giriyoruz, karakterim polis arabasının tekerine bıçak saplarken yakalanıyor ve ilk sicili yazılıyor. ama polisin arabasına bıçak saplayıp sonra polisten kaçma rolümüz çok iyiydi. tren raylarının üstünde bile kaçıyorduk

hemen ertesi gün, sokakta bir kadınla karşılaşıyoruz. arkadaşım kendisine küfür ettiği için ona tam tecavüz edecekken polisler geliyor, ben kadını alıp kaçarken arkadaşım polise yakalanıyor. sonra kadına zorla ekstazi içirip polise götürüyor ve kendisine yakalanan arkadaşımın ona tecavüz etmediğini, kendi rızasıyla olduğunu söyletiyoruz. rolün devamında işler iyi gitmiyor. karakterim kadını rehin alıyor sonra işin sonunda hepimiz paket oluyoruz, ikinci sicil. hapishanede de işler bitmiyor, hapishanede siyahilere ırkçılık yapıyor, büyük bir kavga döndürüyoruz. sonunda neredeyse herkes dayak yiyor. güzel roldü. hatta tecavüz bile etmeye çalışıyoruz siyahilere

sonra thiago'nun çocukluk aşkı geliyor, tatiana. onun peşinden koşarken kendinden tavizler verip duruyor. sonunda acı bir şekilde reddediliyor. onu öpmeye çalışırken kız ona tokat atıyor. thiago kendini uyuşturucu ve alkole veriyor, uzun süre evden çıkmıyor

günler sonra ilk kez evden çıktığında dışarıda tartışan bir çifti görüyor, thiago. bir kız ve bir zenci, hemen ırkçı duygularıyla zenciyi tekme tokat dövüp kızı evine davet ediyor. evde ona yemek hazırladıktan sonra bir anda kendilerini bodrumdaki spor salonunda vahşice sevişirken buluyorlar kendilerini. lakin kadın bir süre sonra gitmek istiyor, thiago izin vermiyor. onun ağzını bağlayıp bench sehpasında tecavüz etmeye başlıyor. lakin yüksek gürültüyü komşular duymuş olacak ki ihbar veriyorlar. polis evi basıyor, thiago tecavüz suçundan ağır bir ceza alıp yine içeri düşüyor. sicil üç

sonra bir anda kuzeni dante'in kendisini adrian lombardi için çalışırken bulmasıyla valachi'nin işlerini yapmaya başlıyorlar. basit bir çiftçinin teki olan thiago bir anda kendini las venturas çöllerinde adam gömerken buluyor

vahşi suç olaylarının ardından bir süre ortada görünmüyor thiago. geri döndüğünde tekrar basit çiftçilik işlerini yapmaya başlıyor. onun dışında "engelli bebeğim var" yalanıyla etrafta dileniyor. gişelerde araba camı siliyor, şantiyelerde çalışıyor, sokaklarda ayyaş ayyaş elinde şarap şişesiyle dolanıyor thiago. merak ediyorum bu karakter ne zaman ciddi bir hayata atılacak. en son sicilinden ötürü üniversiteye hademe olarak başvurusu kabul edilmedi.

ya şöyle ss lere bir dönüp baktım da, harbi çok iyi roller çevirmişim, çok eğlenmişim. iyi ki bunları buraya döktüm, inceleyecek arkadaşlar için film gibi.
« Son Düzenleme: 29.06.2022 13:17 roosevelt »
100
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Troubadour, Steiner,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok