Konu: Kwanzaa_Caldwell - Multi Account  (Okunma sayısı 214 defa)

#0 - 21.06.2022 18:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @OZENX

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: -

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Multi Account

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kwanzaa Caldwell isimli arkadaşın forum hesabının ismi OZENX, fakat OZENC adında farklı bir forum hesabı daha var, OZENC adlı hesap incelendiğinde son girişi :  10.04.2021 21:51 olarak gözüküyor, Burada şöyle bir detay var ki, OZENX adlı forum hesabının kayıt tarihi :  10.04.2021 21:59, Ne şanssa birinin son giriş tarihi, birinin kayıt tarihi, hemde discord yerlerine baktığımız zaman iki forum hesabında da, XXXX yazıyor. Burada anlıyoruz ki, arkadaş Multi Account yapmış.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Her şey apaçık ortada, hesabın incelenmesini, ip adreslerinin kontrol edilmesini istiyorum, Multi Account yaptığını düşünüyorum.

#1 - 21.06.2022 22:43
Merhaba ben Vice oynamaya arkadaşımın ısrarı ile başladım 15.02.21 tarihinde kayıt oldum fakat karakter başvurusu dahil hiç bir şey atmadım daha sonrasında bir takım sebeplerden dolayı hesaba giriş yapamayıp şuan kullandığım hesabı açtım. Multi Accountluk bir durum yoktur. Tüm kontroller sağlanabilir. :o

#2 - 21.06.2022 22:59
Hesaba giriş yapamadıysan şifremi unuttum seçeneğini seçerek şifresini değiştirebilirdin, neyse sonuç olarak senin 2 adet hesabın bulunuyor. 

Şikayet sonuçlanabilir. :sampanya:

#3 - 21.06.2022 23:04
Çok biliyosun kardeşim :D Hesaba giriş yapamadığımı söyledim şifremi unuttuğumu söylemedim. Hesapta oyun geçmişim bile yok, boş şikayet sendende bu kadarı beklenirdi zaten. Sonuçlanabilir :sampanya: :sampanya:

#4 - 21.06.2022 23:11
Birader o zaman giremediysen, senin son girişin neden şuanki forumunun kayıt tarihi? Demekki girebiliyormuşsun, fakat sen yeni hesap açmak istemişsin. Kafana göre 10 tane hesap mı açacaksın?

#5 - 21.06.2022 23:14
Kardeşim giremediğimi fark ettiğim gün yeni hesap açtım zaten sana laf anlatmak çok zormuş. :D

#6 - 21.06.2022 23:18
Kardeşim giremediğimi fark ettiğim gün yeni hesap açtım zaten sana laf anlatmak çok zormuş. :D
Kanka son giriş ile bu hesabının kayıt tarihi aynı, sen giremediysen son giriş nasıl güncellendi?  Demekki bu hesabını açmadan önce girmişsin, fakat yeni hesap açmak istemişsin. Daha fazla ileti kalabalığı olmasın. Şikayet sonuçlansın.

#7 - 22.06.2022 20:27
Kanka son giriş ile bu hesabının kayıt tarihi aynı, sen giremediysen son giriş nasıl güncellendi?  Demekki bu hesabını açmadan önce girmişsin, fakat yeni hesap açmak istemişsin. Daha fazla ileti kalabalığı olmasın. Şikayet sonuçlansın.
Boş hesap duruyorken neden neden farklı bir hesap açmak isteyim dostum aklın alıyor mu? :)

#8 - 24.06.2022 20:45
Boş hesap duruyorken neden neden farklı bir hesap açmak isteyim dostum aklın alıyor mu? :)
tm, Sonuçlanabilir.

#9 - 27.06.2022 12:53
Nasıl bir durum oluşursa oluşsun -hesabınızın şifresini kaybedebilirsiniz, telefona erişim sağlayamayabilirsiniz, eposta adresini unutmuş olabilirsiniz vb durumlar- mutlaka ama mutlaka bildirim gerçekleştirmelisiniz. Forumda bulunan ticket departmanı bu tip durumlar için bulunan bir bölüm. Diğer hesabınızda karakter olmadığı için şanslısınız. Yönetim ekibine ulaşıp da hesabınızı yasaklatabileceğiniz birçok yer mevcut. Forum ve discordda bulunan ticket departmanlarına başvurarak hesabınızı yasaklatabilir, geri alma işlemi uygulayabilirdiniz. Hassasiyet gösterin, ilk ve son uyarımız. Tekrarı gibi bir durumda hiçbir savunmaya bakılmaksızın hesabınız yasaklanacak.

@OZENX en kısa sürede @OZENC hesabınızı kapatın/yasaklatın.