Konu: Aivory - Angelina Kestlin > Toxic Oyuncu + NON RP + Üslup  (Okunma sayısı 188 defa)

#0 - 22.06.2022 00:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Angelina Kestlin @Aivory

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ekran görüntüleri (Gerekirse video kaydı)

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.06.2022 | 00.10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Toxic Oyuncu + NON RP + Üslup

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şikayeti bir yana bırakıp Vice yönetim kadrosuna bir şey iletmek istiyorum, @Aivory kullanıcı adlı arkadaş artık sunucuda sınırlarını aştı, herkese karşı bir toxiclik, sinirle yaklaşma, tersleme, oyun kurallarını hiçe sayma ve skin hırsızlığı konusunda üstüne yok, bu oyuncunun bu platformdan uzaklaştırılması gerektiğini düşünüyorum, siciline bakılırsa artık son aşamaya gelmiş gibi, rica ediyorum bu arkadaş sunucudan yasaklansın. Olayı anlatmaya gelecek olursam, 911 çağrısı oluşturuyor "bir kişi kendini bıçakladı" diye. Oraya gidiyoruz, gerekli ilk yardımı yapıyoruz, bıçağa el koymak için /do üzerinden sorular yöneltiyoruz, /do bıçağı nerede görüyoruz diye emote veriyoruz, verdiği cevap /do burada, ama üzerlerinde sistemsel bir bıçak yok, anlaşmalı rol yaptık diyor, kendisine sistemsel olmayan bir şeyin rolünü yapamayacağını söylüyorum, yaparım diyip PM kapatıyor. Olay kısaca böyle, yaptığı toxiclikler boyunu aştı, yasaklanmalı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Toxiclikleri artık sıktı, yasaklanmalı.

« Son Düzenleme: 22.06.2022 00:37 x1prisoners27 »

#2 - 22.06.2022 00:33
 Şikayeti anlayamadım. Onaylı bir rol. Daha önce böyl bir çok rol oldu. İlk kez sen şikayet açıyorsun. Toxic demişsin de /pmkapat yapmak bu mu toxiclik? Sanmam. rolümü böldüğün için kapattım. Burada bir şey yok. Başka bir oyuncuya zararım yok. Ya da onun yok. Ayrıca bıçaklamayı ben yapmıyorum. Yapan klişiye açmalısın şikayetini. Ben bıçaklamıyorum birini. Yanlış kişiye açmışsın açacaksanda.

#3 - 22.06.2022 00:45
PM atarak kışkırtmaya devam ediyor, şikayet açacağını söylüyor, ancak şikayet açacağını bana söyleme amacın nedir? Açmak istiyorsan bir ihlal görüyorsan açarsın, PM geliyor, cevap veremiyorum başta rolüm bitince kendisine cevap vermeye çalışıyorum ancak PM kapatıyor, kışkırtmaya devam ediyor.

#4 - 22.06.2022 10:37
Bir bıçaklama rolü oldu ve karşılıklı onay verdik. Bu yüzden story rp ilerledik. Ne bir sivile ne bir meslek çalışanına ne de VCPD'ye bir zararımız olmadı. Kendi çapımızda rolü yaptık ve aktif doktor olmadığı için PD'ye haber verdik.Hani bakıyorum rolde bıçaklayan da bende değilim, bıçaklanan da. Neden bana açtın onu da bilmiyorum. Bıçak benim elimde değil. Bıçaklayanda ben değilim. Açacaksan ve bu konu seni çok aşırı rahatsız ettiyse bıçağı kullanan kişiye açmalısın. Ve oyun kurallarında hiç bir şekilde Story RP yapılamaz diye bir şey yazmıyor.
 Savunma bu kadar.İyi forumlar.  :palmiye:
« Son Düzenleme: 22.06.2022 10:43 Aivory »

#5 - 22.06.2022 12:26
Anlaşmalı rol çerçevesi içerisinde iki taraf da herhangi birisine zarar vermeden, kendi kendine rol yaparak hareket etmiş ve bu durumda rolü hastane-polis ile bağlamak istemiş. Herhangi bir sorun yok. PM üzerinden de anlaşma yapmak bu denli zor olmamalı, insanlar konuşarak anlaşıyor. Mutlaka ama mutlaka özel mesaj yoluyla kavga etmenize ya da birbirinizi forcelamanıza gerek yok.

Forum üzerinde oyun kuralları çerçevesinde şikayet oluşturun. Oyun kurallarını kapsamayan bir başlık altında şikayet oluşturmayın.