Konu: [21.06.2022 - Meewuis Bakker] NoobDM, Türkçe terim, NonRP, Trolling  (Okunma sayısı 186 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.06.2022 19:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Meewuis Bakker @SerdarÇoşar

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Vanessa Cooper @Oliver_Danger Wade Fiore @Clax

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.06.2022 17.45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Meewuis karakteri biz Little Italy'de roldeyken Sanchez markalı motorundan inip bizim araçlarımıza vurmaya başladı. Ne bir emote ne bir başka şey. Ardından arkadaş motoruna binip gitti bir dakika bile geçmeden geri gelip diğer araca vurmaya başladı. Daha sonra biz onu araçlarla sıkıştırdık ve bize Türkçe terimlerle küfür etmeye başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): İlk iki ss' te alışkanlıkdan dolayı f10'a basmışım ama yumruk animasyonlarının bir kısmı gözüküyor.

« Son Düzenleme: 21.06.2022 19:54 C3ycey »

#1 - 21.06.2022 19:15

#2 - 21.06.2022 19:20
Arkadaş sadece oyunda değil forumda da troll yapıyor bu gün onun için açılan 3. şikayet galiba sabahtan beri bizim ve başkalarının peşinde dolanıp araçları çalışır durumdayken insanların araçlarını alıyorsun. Trollüyorsun ve rol yapmak isteyen kişilerin rollerini sabote ediyorsun. Sen eğleniceksin diye başkalarını rahatsız etme hakkın yok. Savunma olarak bilmiyordum diyerek kurtulamazsın 3. karakterini açmışsın ve karakterin ilk karakterinde bin saatin var. İyi forumlar.

#3 - 21.06.2022 19:22
 merhaba, arkadaş önceden benim araçlarada vuruyordu pek önemsemedim benden intikam almak istiyor olmalı.

#4 - 21.06.2022 19:53
Yorum yok, bir şekilde yine üste çıkmaya çalışıyorsun ama olayın öncesinde arkadaşımın arabasına car jack atıp kendini kovalattırıyorsun. Sonra benden intikam almak için yapıyor diyorsun. Gerçekten trajikomik bir durum. Ss leride buraya bırakıyorum(İhlallere ilk orada başlamış.)

#5 - 21.06.2022 23:50
Yorum yok, bir şekilde yine üste çıkmaya çalışıyorsun ama olayın öncesinde arkadaşımın arabasına car jack atıp kendini kovalattırıyorsun. Sonra benden intikam almak için yapıyor diyorsun. Gerçekten trajikomik bir durum. Ss leride buraya bırakıyorum(İhlallere ilk orada başlamış.)

tost makinesiyle çekilmiş sanırım

#6 - 21.06.2022 23:56
@SerdarÇoşar bu şikayet ve alakası bulunmadığı halde toxic yorumlar yaptığı birden fazla şikayet için toplu yaptırım alacak. Şikayet kapatıldı.