Konu: Jhon Black - Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 100 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.06.2022 23:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jhon Black -  @Tunahank

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21/06/2022 - 20:29

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ortak Nezaket

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş bana küfür ederek kaçtı, bende peşine düşüp arkadaşı kovaladım. Sonrasında bulduğu bir premier model araca bindi, arkadaşı araçtan atma rolü yaparak /dene bastım. Arkadaş role ilk başta uymadı, sonrasında pm üzerinden küfür etti. Ve kendisi olmayan aracın kapısını kiltilemiş gibi gösterdi. Sonrasında şikayet yiyeceğini anladığı an araçtan inip role uymaya başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın alabileceği cezayı almasını istiyorum, rol bozanlık yapıp hakaret etmesine gerek yok.

[/div]

#1 - 22.06.2022 12:17
Ben kendi şikayetimde belirttim ben afk'dım ve kendisi benle afk'iken rol yapmayya çalıştı tekrar afk bırakıcaktım kısa süreligine ama rol'de beni takip etti ve ben afk'kalamadım rolde peşimi bırakmasını söyledigim halde aldırış etmedi ve kendisine pm'den böyle bi cevap verdim ben kendisine şikayet açınca bi tık kinlenmiş ,ben role uyum sagladım sadece emot attıgımı zannetmiştim ondan sonra araçtan inip kaçmaya başladım ve role devam ettim sonrasında başka bi arabaya bindim fakat kendisi emote'siz bir şekilde araba'dan beni indirdi ve beni yaralı'ya düşürdü,bidahada afk olan biriyle rol yapmaya çalışma ve emote'siz bir şekil'de araba'dan indirme.

Herhangi'bir emote göremiyorum.iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 22.06.2022 12:24 Tunahank »

#2 - 22.06.2022 12:42
Ben kendi şikayetimde belirttim ben afk'dım ve kendisi benle afk'iken rol yapmayya çalıştı tekrar afk bırakıcaktım kısa süreligine ama rol'de beni takip etti ve ben afk'kalamadım rolde peşimi bırakmasını söyledigim halde aldırış etmedi ve kendisine pm'den böyle bi cevap verdim ben kendisine şikayet açınca bi tık kinlenmiş ,ben role uyum sagladım sadece emot attıgımı zannetmiştim ondan sonra araçtan inip kaçmaya başladım ve role devam ettim sonrasında başka bi arabaya bindim fakat kendisi emote'siz bir şekilde araba'dan beni indirdi ve beni yaralı'ya düşürdü,bidahada afk olan biriyle rol yapmaya çalışma ve emote'siz bir şekil'de araba'dan indirme.

Herhangi'bir emote göremiyorum.iyi forumlar.

Harbi kanser heriflersiniz kanka ya, savunmanı gerçekleştirsene sen? Sana kimse benim emote atıp atmadığımı sormuyor. Sen küfür ettiğinin savunmasını yap, şikayet içerisinde şikayet açma. Hadi  :garip: :-\

#3 - 26.06.2022 22:43
Ceza alacak.