Konu: [29.06.2022] Juan Espiga  (Okunma sayısı 122 defa)

#0 - 29.06.2022 14:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Juan Espiga @Vortex

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Mary Rose @emirarsyy

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüsü

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ortak Nezaket - Metagaming (IC kanaldan OOC şekilde toxic davranış)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Benzinliğe başka bir rol için gittik, arkadaşlar " benzinliği patlattı " kafasında tutum sergileyerek rollerine döküyor. Hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorlar. Başka bir rolümüz var, araç arayacağız. Adama darp rolü gerçekleştiriyor, yaraladığı kişi darp rolüne giriyor ve müdahale ediyoruz. Kişi öncesinde pmden para istiyor (gülünç). Cevap vermiyorum, darp yapıp aldığımda da ekran görüntülerinde gördüğünüz gibi özel mesajdan arkadaş saydırmaya başlıyor. Yine ses etmiyorum, yöneticiye rapor atıp rolü izlemesini söylüyorum. Yönetici @breackner uyardığını söylüyor, ona uyarak rolümü devam ettirirken bu sefer rolsel kanaldan toksitlik yapıp yine kinini kusuyor. Seni tanımıyorum, kim olduğun da pek ilgilendirmiyor. Beni tanıyorsan da bu gibi durumda samimiyet kurmayacağımı da bilmelisin. Kişinin ceza geçmişlerine baktığımda zaten bu tür davranışlardan kaçınmadan devam etmiş, yönetim artık bu gibi oyunculara bir dur demesi gerekiyor. Herkes bu oyunu kurallarıyla oynuyor, sende bu kurallara uymak zorundasın. Orada darp rolüne giren birisine polis varken müdahale etmezsek bizim rollerimiz baltalanıyor. Biz ne yapacağız? Nabza göre şerbet vermiyoruz, üzgünüm.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Daha öncesinde para da istemişti PM'dan, onu almadım. PM'dan darladığı ve sunucu hakkında tutumu da pek iyi: GösterGizle

METAGAMING (OOC-IC kanal) - Toxic davranışlarını bu ekran görüntüsünde de sürdürüyor, üzücü durum: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Ek olarak, gün içerisinde bilgisayar başında vakit geçiriyorsam seni ilgilendirmez. Oyunu fazla takmıyorum fakat bir rolden bu kadar KİNSEL davranışların seni oyunda fazlasıyla vakit geçirtiyor ve çok sinirleniyorsun. Bu tutumlarını bırak, iğrenç görünüyor.

#1 - 29.06.2022 14:16
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 29.06.2022 14:52
Yönetici uyardı ve rolüme devam ettim. Şikayetçi olduğum kişi yani troll üye ile ilgileneceğini söyledikten sonra oyunuma devam ediyorum. En başta ki tutumum ise şundan kaynaklanıyor. Benzinliğe giriyorum, benzin alırken car rjack yiyorum ve benzilliği patlatıyor. Daha sonrasında role dökmeye çalıştığımda ise bana vurup yaralıya düşürüyor, ben role devam etmeyeceğimi söylüyorum ancak sonrasında admin devam etmemi istiyor adamı darp ediyorum sonrasında da role devam ediyoruz zaten. Senin rolünü yaptım oldu ve bitti. Neyi uzatıyorsun Brennan Ragazzo? Gereksiz şikayet.

#3 - 29.06.2022 15:12
PM'dan da şu " ragazzo " tutumunla üşenmeyip baktığım, gerçekten bir sene önce kapatılan karakterimi ithamlarda kullanman hoş değil. Savunmayı bana değil attığım ekran görüntülerinde yaptığın ihlalleri yöneticiye yapmalısın. Kimse senin sinirini veya orada ben rol yapıyorken ooc kanal gibi kullanmanı çekmek zorunda değil.

Tarafımdan ileti gelmeyecek. Bu sebeple bunun bir oyun olduğunu, insanlara saygı çerçevesinde davranmayı öğrenirsin ve farkedersin.

#4 - 29.06.2022 15:18
Yaptığım ihlal nedir tam olarak? @Leviathan

#5 - 01.07.2022 11:59
Merhabalar, rolün bir kısmını izledim IC cezanız ayrı, OOC cezanız ayrı olacak. Karakter ceza alacak.