Konu: Timur Pavlovic - DM  (Okunma sayısı 191 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.06.2022 10:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Timur_Povlovic @monst3r

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kwanzaa Caldwell @OZENX

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17/08/2022 00:55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM
n

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aracımızla gezintideyken bize ateş ediliyor, bunun sonucun da düşürülüyoorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almasını istiyorum.

#1 - 20.06.2022 11:18
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 20.06.2022 12:28
Şikayet ss'i 17sinde alınmış, hem hooda gelip sıkıp daha sonra da düşünce şikayet açmanız garip olmuş, ss Kwanzaa karakterine ait, şikayeti Kwanzaa neden açmıyor?,
Birliğinizle olan düşmanlık sslerini bugün içinde paylaşacağım.  :)

« Son Düzenleme: 20.06.2022 12:44 monst3r »

#3 - 20.06.2022 12:47

Richard karakteri biriğimizden "Yaroslav ve Miroslav" isimli kişileri düşürüyor ve dolayısıyla savaş başlıyor, birliğimin r19larından aldığım emir ile ben de ardından onların birliğinde kim var ise bulup vurmaya çalışıyorum, ardından Kwanzaa karakterini görüp pompalım ile ateş edip onu düşürüyorum, daha sonrasında Lowrider birliği ile ss'imde gözüktüğü gibi Razmik, ile ben (Timur) bir anlaşma rolüne gidiyoruz anlaşma rolünün ortalarında ben evden çıkıp Hood'uma dönüyorum, evden çıktıktan sonra Razmik karakterini düşürüyorlar ve savaş devam ediyor.

(( Eğer ki şikayeti açan kişiyi savunmam tatmin etmediyse Yaroslav ve Miroslav'ı vurduklarının sslerini akşam atarım))

#4 - 20.06.2022 12:53

Eğer ki ortada bir düşmanlık yoksa bu roller boşuna mı yapıldı ha?

#5 - 20.06.2022 16:06

Al kardeş bu da sana hediyem olsun birliğinizdeki Richard Yaroslav'I vuruyor.

#6 - 20.06.2022 17:03
Ortada bir düşmanlık bulunmuyor, Kwanzaa karakteri, silahsız bir karakter, her hangi bir silah kullanmıyor, bunun yüzünden onun vurulması, tanımaması DM'e girer.  Kwanzaa'ı vurduğunuz saat 17.06.2022, 00.20 suları, seni vurduğumuzun SS'i ise dost, 02.02 ilk sıkan sensin açıkcası, kimin sıktığı belli oluyor, Kwanzaa karakterinin sana her hangi bir silah sıktığı belli olmamakta, Birlik Lideri olarak birliğime sahip çıkarım, bilmeden dostlarıma şikayetlerinde yardım ederim, bunu hep yaparım, bir sorun varsa gerekli adminler bunun için beni cezalandırır zaten, savunmanı yapmanı ve geçmeni öneririm dost. İyi roller  :vice:
« Son Düzenleme: 20.06.2022 17:09 Vasilyev »

#7 - 20.06.2022 22:36
Komik duruma düşürme kendini arkadaş.

Olayı kısaca özet geçmek istiyorum saat 00.29'da videoda gözükmekte birlik üyemiz olan Yaroslav ve Miroslav karakterlerine birlik üyen olan Richard karakteri tarafından ateş açılıyor. Bu karakterlere ateş açılması sonucu Yaroslav olay yerinde vuruluyor ve Miroslav kaçarak hood bölgemize gelerek durumu anlatıyor. Bölgede olan karakterler @BigBoss ve @raisko karakterleri ile beraber diğer Rus karakterler toplanıyor ve karşı saldırıya geçiyorlar. Aramızda dönen yaklaşık yarım saatlik bir çatışmanın sonucunda sen yanımıza gelerek Richard karakterini öldürüceğini söylüyorsun ve bende emin olmak adına yanına iki tane rütbeli karakter veriyorum ardından Timur karakteri bölgeden uzaklaşıyor ve tek kalan Razmik karakteri sizin tarafınızdan vuruluyor sözünde durmadığın için tekrar toplanıyoruz ve telefondan sana kestiğim cezayı kabul etmediğin için gece tüm birlik üyelerinizi vuruyoruz ve seni kaçırarak ateş kes imzalıyoruz. Tarafımızdan karakterine savaş bedeli olarak bir miktar ceza kesiliyor ve olay orada kapanıyor.

Yani kısacası sıkarsan karşılık alırsın. Forumda göz yaşı  :'( dökerek bu işten sıyrılamazsın.

#8 - 22.06.2022 11:51
Ortada ceza verilecek bir durum yok, karakterin tanınmadığına dair de.