Konu: [20.06.2022 - Micheal Cap] - Fear RP  (Okunma sayısı 85 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.06.2022 18:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Micheal_Cap @Westhron

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak

Genel olarak ölümden korkmayan bir karakter yönetilmesi bu karakterin ölümüne (CK) yol açabilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Striptiz kulübümüz için işçi alımı reklamı atmıştık. Reklamı gönderen arkadaş masöz yerine masör yazmış. Daha sonra Micheal ve arkadaşı mekanın önünde geldi ve iş başvurusuyla ilgili soru sordular. Ben de reklamda hata olduğunu ve kadın çalışan aldığımızı söyledim. Defalarca kez olayı açıklamama rağmen ısrar ettiler, en sonunda kovdum. Micheal araçtan sopasını alıp indi ve hood bölgemde olmasına rağmen saldırmaya başladı. Brawlda sistemsel düşürdüm, kalkınca tekrar kovdum. Tam giderken "Benim silahım bir tek annene konuşuyor!" diye bağırarak son sürat mekandan uzaklaştı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kafasına göre insanlara saldırıp küfür edemeyeceğini anlaması gerekiyor. Cezalandırılmasını talep ediyorum.

#1 - 20.06.2022 19:58
Ya sen ciddi misin?

#2 - 20.06.2022 21:51
@Westhron sizi bu konu da bir kereliğe mahsus olarak uyarıyorum. Tekrarı halinde en ağır şekilde ceza alabilirsiniz. Şikayet kızağa çekilecek.