Konu: Magar Assarian  (Okunma sayısı 187 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.06.2022 08:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Magar Assarian @bertukey

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ekran görüntüsü

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK - Silah kuralları

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oyuna girdiğimde yanıma Magar Assarian karakteri geldi, (oyuna girdiğim anda beni nasıl bulduğunu herkes biliyor  O:-)) role gireceğini düşündüm ama arkadaş emote vermeden tekrar vurmayı tercih etti, sanırım bir polisin gelip silahımı almasını istedi, ya da yerdeyken ekran görüntümü alıp Discord'da toxiclik yapmak istedi  ::)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 20.06.2022 09:00 pyrexwhippin »

#1 - 20.06.2022 10:58
10 seviye yeni bir hesap olup 507234932 q jaili olan bir arkadaşsın. Orada q atmışsın, uzakta da bekliyoruz, wallhack şikayetin varsa şikayet açarsın  O:-) Toxiclik falan yazmışsın, inan ekran görüntünü bile almadım, savaştayız karakterini vuruyorum. Doğal olarak. RK olduğuna dair bir emote atabilirdin, bir süre bekledim herhangi bir emote atmadın.

#2 - 20.06.2022 11:23
Bana karşı bir iddian varsa şikayet aç, onun dışında RKlı olduğunu bilmiyordum gibi bir şeyin kabul edilmeyeceğini ikimiz de biliyoruz, zaten RK'lı olduğumu bildiğin için ilk geldiğinde sıkmıyorsun, kaçırma rolüne girecekken vuruyorsun.

#3 - 20.06.2022 11:25
Buga düşmüş de olabilirsin, her şey olmuş olabilir. Sunucunun ortasında yaralıya düşüyorsan herhangi bir emote ile bunu belirtmek durumunda olan sensin, alnında RK'lı yazmıyor, üzgünüm.

#4 - 20.06.2022 11:27
Ceza yiyeceğin için üzgünsün sanırım Bertukey, kararı bekleyebiliriz.

#5 - 20.06.2022 11:40
bekleyelim pyrez

#6 - 20.06.2022 22:57
Şikayet incelendi.

"Alalım bir seni" yazısından önce ya da sonra herhangi bir silah çekme emotesi yok. Kurallarda net bir şekilde saldıran tarafın emote vermesi gerektiği yazıyor. Şikayet ile alakasız tartışma&savunma dönmüş. Bu konuya karşılık olarak herhangi bir savunma yapılmamış. RK olup olmadığınızı net olarak bilemezler, bir şekilde kişilere RK olduğunuzu dile getirmelisiniz.

bertukey kullanıcı isimli oyuncuya Silah Kuralları İhlali kapsamında ceza uygulanacak.