Konu: Alfrad_Hersberg - Oyuncu şikayeti.  (Okunma sayısı 111 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.06.2022 19:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alfrad_Hersberg - @Q1R4

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dwayne Hall - @Soufly123

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SSlerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ortak Nezaket, Aktif rolde B kullanımı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idlewood içerisinde duruyordum, ardından Alfrad_Hersberg karakteri aracıyla yaklaştı ve ''Nasılsınız?'' dedi. Ardından ise kendisine ''Nedir?'' diye bir cevapta bulundum. Kendisi  ise ''Soru sordum?'' dedi ve ardından ''Cevabını aldın.'' diye cevap verdim. Kendisi ''Hayır almadım'' dedi, ben ise ''Yolu kesmeye devam edecek misin?'' dedim. Kendisi ise ''Kesersem ne olacak?'' dedi ve bir nevi ahkam kesti. Ben ise ''Anlatayım, patinaj çektiğin tekerleri çıkartıp ananın a*cığına sokacağım'' diye cevap verdim. Bunu dememin ardından hatalı -B- kullanarak rolü böldü ve ''Dostum ananın türkçe terim.''
dedi, ben ise rolü böldüğü için onu uyardım ve -B- kanalı üzerinden ''B'den bölmez misin?'' dedim. Kendisi agresif tutumuna devam edip ''Rol terimlerini öğrende gel.'' diyip toxic bir tavırda bulundu ve Ortak Nezaket kuralınıda böylece ihlal etmiş oldu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kendisinin aktif rolü B yoluyla gereksiz yere bölmesinin sebebi türkçe terim kullandığımı iddia etmesiydi. Ana türkçe bir kelime değil, anne ile aynı mantığı çağrıştırıyor ve kullanılabilir. Ek olarak;

#1 - 16.06.2022 19:46
Şahitliğimi onaylıyorum, gerekli açıklamları @playboy zaten yapmış, gereken cezayı yemesini talep ediyoruz.
« Son Düzenleme: 16.06.2022 19:48 Soufly123 »

#2 - 17.06.2022 13:59
Kişiyi türkçe terim kullanmaması için uyardım.

#3 - 17.06.2022 14:02
Dostum Ana demiyorsun Ananı diyorsun Ananı türkçe terim Anneni demen lazım biraz objektif ol bu kadar kasma yahu ;)

#4 - 18.06.2022 18:11
Aktif rolde B kullanılmayacağını sende biliyorsun. Dediğin şey yine aynı sonuca çıkıyor. Anne, ana, anneni, ananı.

İkinci olarak ise uyarmama rağmen B chatten konuşmaya devam ettiğini ve neden B chattten toxicleştiğini açıklamanı bekliyorum, kimsenin rol bilgisini sorgulamak sana düşmüyor dostum. Bu son cevabımdı, sonuçlanabilir. İyi forumlar.  :)
« Son Düzenleme: 18.06.2022 19:55 playboy »

#5 - 20.06.2022 22:36
Genel olarak roleplay içerisinde Türkçe olarak nitelendirilen kelimeleri pek kabullenmiyoruz. Ana yerine anne kelimesini kullanın. Tekrarında ceza dahi alabilirsiniz.

/b üzerinden bu denli rol bölemezsiniz, /pm üzerinden iletişime geçebilirsiniz. İlk ve son uyarımız olsun bu konu hakkında. Ortak Nezaket kapsamında ceza alacaksınız.