Konu: Maske_17595, Ghougas Vardanyan - CAMHACK  (Okunma sayısı 489 defa)

#0 - 07.06.2022 02:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_17595 @Sidelya - Ghougas Vardanyan @oceanlimited

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video kaydı.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
7. Üçüncü Parti Yazılım ve Modlar

Diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan her türlü mod/yazılım kullanmak yasaktır.

Oyunun görünümünü değiştiren araç, skin vb. modlarda da aynı şekilde oyunun varsayılan haline aykırı özellikler içermemelidir.
Örnekler
- Her türlü hile kullanımı
- Kamera modlarıyla kör noktaları izlemek
- İzinsiz kamera modlarıyla erişilmeyecek noktalara çıkmak
- Cüce skini kurup hit almayı önlemek
- Araç modu kullanarak sürüş fiziklerini değiştirmek
- Polis, şerif, FDI, hastane gibi oluşumlar haricinde ELM modu kullanmak
- Normalde yapılamayan animasyonları CLEO vb. üçüncü parti yazılımlarla yapabilmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Evi basıyorlar, iki arkadaş CAMHACK kullanıyorlar ve videoya net bir şekilde yansıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereken ceza verilmeli.

#1 - 07.06.2022 03:22
Rollerden kareler görüntüsü alıyordum, üstünlük sağlayacak bir durumda değiliz. Gördüğün gibi ortamda 10 kişiden fazla Ermeni karakter var ve sen tek başınasın. İyi forumlar.

#2 - 07.06.2022 13:49

Bu ssi sen çekmemişsin, CAMHACK kullanarakten evde birisi var mı diye baktığını tahmin edebiliyorum.

#3 - 07.06.2022 14:06
@Sidelya'yı doğruluyorum, kötü bir amacımız bulunmuyor. Aynı şekilde üstünlük sağlamıyoruz, rol ss çıkartmak için bu modu kullanıyorum. Tarafımca daha fazla ileti gelmeyecek. Kolay gelsin

#4 - 07.06.2022 15:35

Bu ssi sen çekmemişsin, CAMHACK kullanarakten evde birisi var mı diye baktığını tahmin edebiliyorum.
Oyun benim oyunum ve grafikleri göz önüne alınınca fark ediliyor, fotoğrafı da ben attım :D

#5 - 08.06.2022 00:14
Merhaba, üst kısımda benim attığım ileti gündeme gelmiş. Sidelya çekti o görüntüleri ve discord üzerinden bana attı. Ben yolladım, atılan ekran görüntüsü Sidelya'a ait.

#6 - 08.06.2022 00:21
Yapacağımız başka bir savunma bulunmamakta. @Lia , sonuçlanabilir.

#7 - 17.06.2022 02:50
Yapacağımız başka bir savunma bulunmamakta. @Lia , sonuçlanabilir.
@Lia

#8 - 29.06.2022 22:08
Merhaba, durum her ne olursa olsun camhunt veya benzeri eklentileri kullanmak için yöneticilerden izin almalısınız. Aksi halde ceza alabilirsiniz.

Tek seferlik olmak şartıyla iki karakterde uyarıldı, tekrarında ceza alabilirsiniz.