Konu: Jason Crawford  (Okunma sayısı 133 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.06.2022 00:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jason Crawford -  @Rosenfeld

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Emotesiz İşlem, Hatalı Telsiz Kullanımı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Merhaba, şahıs bölgesine giren kişileri görüyor. Ortada karşı taraftan gelen herhangi bir emote yok.
Taranmamasına rağmen, emote vermeden AK-47 ile ateş ediyor.
-Emotesiz işlemden cezalandırılmalı.

-Hatalı telsiz kullanıyor, videoda görüldüğü üzere çatışma hakkında konuşuyorlar.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Kendi videosu(Yedeklendi):

Herhangi bir ateş yok, chate düşen bir emote yok. Drive-by pozisyonunda olmayan kişilere anında ateş açması.
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 20.06.2022 10:27 meriawam »

#1 - 16.06.2022 10:12
O araç ile o garaja ilk defa giriş yapmadınız. Birden fazla kez garaja giriş yapıp ortamı kestiniz ve tekrar tekrar gir çık yaptınız. Dün gece yaptığınız baskın nedeniyle gece tekrar silahım ile hazır bekliyordum. Silah elimdeydi, tamamıyla hazır bir halde beklemedeydim. Bir süre sonra size ateş açmam için yeterli sebebi bana verdiniz, bunun için minnettarım fakat verdiğiniz bu sebep dahilinde size ''/me sıkar'' diye bir emote vermemi beklediyseniz yanılıyorsunuz. Ben yapmam gerekeni yaptım, burada da bir ihlal görmüyorum.
« Son Düzenleme: 16.06.2022 21:29 Rosenfeld »

#2 - 17.06.2022 08:02
Emote vermek zorundasın, önünden sadece bir araba geçiyor sıkman için yeterli bir sebep de göremiyoruz. Hadi bir sebebin olsun yine de ilk sıkan taraf olarak emote verme zorunluluğun var.

#3 - 17.06.2022 10:52
Emote vermek zorundasın, önünden sadece bir araba geçiyor sıkman için yeterli bir sebep de göremiyoruz. Hadi bir sebebin olsun yine de ilk sıkan taraf olarak emote verme zorunluluğun var.
Yazdığımı iyice oku kavra ve  öyle cevap ver dostum diyorum ki o araç bir kere girmiyor garaja defalarca girip çıkıyor ve arkadaşlarım içindekilerin maskeli olduğunu söylüyor. Önümden boş/sivil bir araba geçmiyor ki ateş açtığım zamanda belli ediyor araç içindeki karakterler ekleyeceğim başka birşey yok herşey açık aklında bir soru varsa yazdıklarımı tekrar okursun gerisi yönetici kararı.

#4 - 17.06.2022 11:57
Alıntı
Yazdığımı iyice oku kavra ve  öyle cevap ver dostum diyorum ki o araç bir kere girmiyor garaja defalarca girip çıkıyor ve arkadaşlarım içindekilerin maskeli olduğunu söylüyor. Önümden boş/sivil bir araba geçmiyor ki ateş açtığım zamanda belli ediyor araç içindeki karakterler ekleyeceğim başka birşey yok herşey açık aklında bir soru varsa yazdıklarımı tekrar okursun gerisi yönetici kararı.
Kanıt yok, sadece chat yapıyorsun. İstersen maskeli olsun, istersen sivil olsun. Emoteyi karşı taraf vermediği sürece vermek zorundasın, kurallar açık ve net.

#5 - 20.06.2022 10:45
Jason Crawford Emotesiz İşlem(Silah Kuralları İhlali) sebebiyle ceza alacak.
« Son Düzenleme: 20.06.2022 11:28 cherry wine »