Konu: Charlie Marchello - pyrex hile şikayeti  (Okunma sayısı 365 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.06.2022 15:42
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Charlie Marchello @pyrexwhippin
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.06.2022 03.20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar beni görür görmez Charlie Marchello drive by çıkıyor ve tek başına sıkmasına rağmen normalden hızlı sıkıp beni eritiyor. Böyle bir şikayet Alfred Cotelli'e de açıldı. Mermileri arabaya gelse bile benim canım gidiyor. Umarım bu diğer şikayetten daha adaletli bir şekilde incelenir.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

-

Ek açıklamalar(varsa): Acars'ın mutesi olduğu için ben açtım.

#1 - 14.06.2022 15:55
Pyrex adına savunma.

:manifdog

#2 - 14.06.2022 16:03
11 mermi atmışım, yalnızca 6'sı tutmuş. Böyle şikayetler açmaya devam edin, daha fazla yanıt gelmeyecek.

#3 - 14.06.2022 17:58
Kendi attığınız videoda da silent bulunuyor zaten. Benim videomda da mermiler arabaya çarpıyor ama yine benim canım gidiyor. Bir önceki stepfatheryaveri'ne açtığım şikayette de benzer durum vardı. Göz önünde bulundurulursa sevinirim.

#4 - 14.06.2022 18:05
"Tabii efendim, kararı bekleyebiliriz." :manifdog :manifdog :manifdog

#5 - 15.06.2022 07:42
Benim videomda da, senin videonda da göründüğü üzere arabaya da mermi geliyor ama arabanın canı gitmiyor. Silent ile mermiler bana geliyor.

#6 - 29.06.2022 22:31
Merhaba, incelendi.

Savunma olarak atılan video ile Acars'ın hile videosu karşılaştırıldığı zaman büyük bir uyumsuzluk ortaya çıkıyor. Verilen hit, alınan hit ile alakasız olmasıyla beraber mermiler pürüzsüz olarak oyuncunun kafasına doğru ilerliyor. Araca hasar verdiğiniz halde arabanın canı gitmemesi de ayrı bir şüphe konusu.

Karakter yasaklanacak.