Konu: [14.06.2022] Gişe İhlali James Cornell Freddy Herzberg  (Okunma sayısı 121 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.06.2022 17:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Freddy Herzberg:,James Cornely

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Richard Weston

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ss'larda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Gişe ilhali

Alıntı
3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:
- Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek
- Sürekli olarak ters şeritten sürmek, kaldırımlara çıkmak
- Normalde aracın gücünün yetmeyeceği yokuşları tırmanmak, off-road sürüş gerçekleştirmek
- Polis barikatlarına rağmen yoldan geçmeye çalışmak, barikatın yanından dolanarak bölgeye girmeye çalışmak
- Helikopter, uçak vb. hava araçlarıyla pist harici iniş yapmak
- Araç tamirini oyun mantığıyla düşünerek hasarlı araç sürmek, arabayı çarpmaktan veya kazadan korkmadan araç sürmek
- Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek
- Normalde araçla girilmemesi gereken yerlere bisiklet, motosiklet vb. küçük araçları sokmak (Örn: Maden ocağına bisikletle girmek, motorla/bisikletle barikatların üstünden atlamak)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gişeden geçerken arkadan kaynak yaptılar görüntüler ss'larda mevcut,birde karşı şeritten gelen tıra çarpıp rol yapmadılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:    https://prnt.sc/ZEtWeqVZt21m                  https://prnt.sc/sxyVvHz3t7xF     

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almalarını talep ediyorum.

[/div]

#1 - 15.06.2022 22:35
24 saat içerisinde savunmanızı ekleyin. @Deskioex

#2 - 16.06.2022 21:08
Selamlar, hemen savunma metnimi sunuyorum. Biraz geç gördüm mentionu.

İlk öncelikle Gerald Brown adlı karakter açtığı gişeden yaklaşık 4-5 saniye uzaklaştıktan sonrasında bi anda geri gelerek ss aldı ve ardından forumda görüşürüz diye bir pm salladı. Kasıtlı olarak yapıldığını düşünüyorum, tarafımca böyle bir olaya karıştığım için üzgünüm.

Kaza olayına gelirsek, orada bekleyen tır zaten afk olarak bekliyordu. Bilgisayarım iyi olmadığı için lag sorunları ile karşılaşıyorum. Aracımı sürerken oyunuma drop girdi ve tıra çarptım. Zaten kişi afkydı, o yüzden bir role girme gereksinimi duymadım ki meslek kasıyoruz sonuçta.

İyi roller dilerim.  :sampanya:

#3 - 20.06.2022 10:11
@Deskioex Tekrarın da almanız gereken cezanın iki katını alacaksınız, ceza verilmeyecek.