Konu: Andrey Mendez PD Rolünde Q [Alpersdas}  (Okunma sayısı 171 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.06.2022 15:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Andrey Mendez @Alper

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @southliberty

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.06.2022 14.36

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
PD ROLÜNDE Q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba. Arkadaşlar @southliberty isimli adminimize şikayet açmışlar, açtığı şikayette hoodlarını SWAT basıyor ve SWAT basarken Andrey Mendez isimli arkadaş /q komutunu kullanarak silahını güvence altına alıyor. Böyle şeyleri görmek pek iç açıcı değil, silahı almak nasıl kolaysa kaptırmanın da bu şekilde kolay olması düşüncesindeyim. Gerekeni adminimiz uygulayacaktır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/984902727530340362/986248412334813244/unknown.png

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın açtığı şikayetin linki: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=131362.0 @southliberty adminimiz zaten olayı biliyor.

#1 - 14.06.2022 19:44
@Alper muteli olduğu için atmamı istedi, onun adına bırakıyorum iletisini.

Selam, o rolde Andrey Mendez karakteri polislerle çatışmaya girmemişti.
Zaten giren kişileri @southliberty spec atmış şekilde izliyordu. Orada olan rolde, arabada olan kişilerin peşinde olan PD üyeleri zaten o arabada bulunan kişiler ile role girmeye gelmişti.
Ben olayda yoktum, eğer olsaydım zaten beni de Jail'e atardı.
Benim o rolde herhangi bir payım yok. Yemek yemeye çıktım. NPC arkalarında AFK bir biçimde bekliyordum zaten.
Zaten mahalleye bir baskın yapılmadı. O arabada olan kişilere rol düzenlendi.
Elvis_Escamilla karakteri de oradaymış, locada bekliyordu mesela ona ateş açmadılar çünkü o da rolde yoktu.
Ben de olmadığım için zaten bana da sıkacakları bir durum yok.
Zaten Southliberty'nin o rolde benim karakterimin olmadığına dair bilgisi vardır. Ben mahalledeydim, PD ile herhangi bir çatışmaya girmedim.
Çatışmaya giren karakterler zaten direkt tarandı. Olmadığın rolde /q atamazsın. Dilerseniz log kayıtlarıma bakabilirsiniz, PD ile herhangi bir rolüm yoktur. Aranmam da bulunmamaktadır.
« Son Düzenleme: 14.06.2022 19:47 meriawam »

#2 - 15.06.2022 22:43
Kanıtlar yetersiz görünüyor ve /timestamp kapalı, bu bağlamda işlem uygulamayacağız.