Konu: [12.06.2022 - William_Vondell ] Retarted RP - YKİ - Bunny Hop  (Okunma sayısı 192 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.06.2022 22:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: William Vondell - Maske_17370 | @AkaLeo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Burnout oluşumu.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS / Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retarted RP (Trolling) - Yaralı kural ihlali - Bunny Hop

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Baskın hazırlığı esnasında William karakteri gelip garaja girdi ve o anda kapıyı kapatıp içeri hapsettik sonrasında ise karaktere ateş açtık, polislerden kaçtıktan sonra Corona hood'unu tekrar basmaya karar verdik ve William karakteri maskeli şekilde bisiklet sürüyordu ateş açınca kaçtı ve köprüden bunny-hop yaparak bizden kaçtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Karakteri dışarıda vuruyoruz.

Karakter onu taşımamamıza rağmen "koşarak" gelip yanımıza absürt rol sergiliyor.

Koşuyor

Planımızı soruyor.

Sonrasında ise hood baskını esnasında bisiklet sürüyor ve bunny hop yapıyor.

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 12.06.2022 22:20
Gerekli savunmayı müsait olunca yapacağım.

#2 - 13.06.2022 02:01
Tekrardan merhaba, Retarder RP demişsiniz orada polis olduğunu size söyleyip yardım etmeye çalışıyorum siz ise bana sıkıyorsunuz ve vurulup kalkdıkdan sonra planınızın ne olduğunu merak ediyorum bu yüzden böyle bir rol yapıyorum

Gelelim RK ya
Garajın orada düşürülüyorum fakat düşürülmeden önce polisler tarafında. Görülüyorum aranma kaydımın çıktığını düşünerek mahallede maske takıyorum o sırada siz basıyorsunuz ve bisiklet ile kaçıyorum hemen o köprüde ben sol tarafa doğru kaçıyorum ve taksi durağının orada bisikletten in bin yapıyorum tekrar beni görüyorsunuz ve izimi sizden kayıp edip hooda tekrar kaçıyorum o sırada siz ise tekrar hoodu basarak hood baskın ihlali sergiliyorsunuz, tarafımca gerekmedikçe başka bir açıklama gelmeyecek.

#3 - 13.06.2022 11:44
Bu tamamen bir saçmalık. IC Olarak kesin suretle savaştayız ve bu yaşanan durumda en ufak bir mantıklı durum yok.
-Garaj önünde vuruluyorsun, vurulup nasıl kalkıp koşabiliyorsun? Bu bir ihlal.
-Planınızı merak ediyorum gibi bir durum asla olamaz, bu saçmalıktan ibaret. İki saat önce bize ateş açtın ve gelip bize vurulduktan sonra ''Planınız ne?'' diyorsun. Bunun için trolling/retarted RP olarak ihlal olduğunu düşünüyorum.
-Vurulduktan iki saat bile geçmeden hood içerisinde bisiklet kullandığını söylüyorsun. Bunu nasıl yapabiliyorsun? Vurulmana rağmen + Bunny yapıyorsun.

İlk önce kendi şikayetine bir savunma yazmanı, onun dışında bir şikayetin varsa bir konu ile bildirmeni öneriyorum. Burada savunma yapması gereken sensin, ihlallerde bulunan da öyle. Bunun için daha düşünceli bir şekilde savunmanı yapmanı öneriyorum.

#4 - 13.06.2022 13:45
Kanka keşke "evet ihlal yaptım" diyip bu kadar savunma yapmasaydın. İhlal yapmana rağmen yok yardım ediyorum yok tekrar gelip bastınız gibi çeşitli saçmalıklarla suçunu örtmeye çalışıyorsun yapma. Her şey ortada yaralı şekilde bisiklet sürüp bunny yapman yaralı rolünü hiçbir zaman yapmaman gibi şeyler en iyisi admin kararını beklemek.

#5 - 14.06.2022 10:00
Müsait olunca geri dönüş sağlayacağım

#6 - 14.06.2022 16:56
RK olduktan sonra karşı tarafla 8 saat boyunca tekrardan agresif role geçilmemesi(tekrar çatışma rollerine girmek vb.) şartıyla araç kullanımı serbest fakat videoda açık şekilde BMX-Bunny göze çarpıyor, bu bağlamda ceza verilecek.