Konu: [10.06.2022] Bağlantı Koparmak (/q)  (Okunma sayısı 401 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.06.2022 13:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @pawerly the remedy @pyrexwhippin

Olaya dahil olan şahit karakter adı: KASPAROV

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Bağlantı Koparmak (/q)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:

Idlegas'da vuruluyorlar, ardından saniyeler geçmeden biz bölgeden ayrıldığımızda polisler silahlarını almaması için bağlantı koparıyorlar. Arada dakika bile yok.

Ek açıklamalar(varsa): Bütün birlik /q atmaya iyi alıştılar, pryex isimli forum kullanıcısının eski hesabı yeni yasaklandığına rağmen bu tarz ihlalleri sürekli olarak yapması hoş değil. İki oyuncunun da caydırıcı bir ceza almasını ve silahlarına el konulmasını rica ediyorum. @Aureus

#1 - 11.06.2022 14:54
 :D Yaralı durumum düştüğümü attikları ss'de son saniyeler, kalktigimda ise southside'a yakın yerde dustugum icin yanimda sadler icinde birlik üyeleri Triswon ve Armando vardi. Beni El Corona a götürüp gerekli rolleri yaptılar. Oyundan Q çekmedim ancak arkadaslar olaylari gormus olmalarina ragmen boyle bir sikayet acmislar, ismimi yazdigin yerde ise yanlis yazmissin doste bu kadar düştükten sonra ezberlememene şaşırdım.
« Son Düzenleme: 13.06.2022 02:04 pawerly the remedy »

#2 - 12.06.2022 13:30
Öncelikle selamlar, olaya bizzat şahit oldum. Bahsi geçen iki kişi vurulmaları sonrasında /q atıyor (birçok birlik üyelerinin yaptığı gibi O:-)) silah kayıbı veya kaçırılma olmaması adına. Altta bırakacağım ve diğer ss'lerde de görüleceği üzere /q attıkları bariz ortada. Şayet /q atmasalar, anında oraya beşten fazla ekip aracı geliyor. SS'de görülebileceği üzere, kişilerinin silahlarının el koyulması gerekiyor.

-Yirmi dakika boyunca orada bekliyorum ve hiçbir şekilde /q attıktan sonra oyuna giriş sağlamadıkları gibi, birlik üyeleride bölgede gezinip büyük ihtimalle haber veriyorlardı.

#3 - 12.06.2022 21:38
Yirmi dört saat içerisinde savunma gelmedi. @nautical

#4 - 13.06.2022 02:05
@pawerly the remedy 'in susturması olduğu için;
Spoiler: GösterGizle

#5 - 13.06.2022 15:17
Öncelikle selamlar, olaya bizzat şahit oldum. Bahsi geçen iki kişi vurulmaları sonrasında /q atıyor (birçok birlik üyelerinin yaptığı gibi O:-)) silah kayıbı veya kaçırılma olmaması adına. Altta bırakacağım ve diğer ss'lerde de görüleceği üzere /q attıkları bariz ortada. Şayet /q atmasalar, anında oraya beşten fazla ekip aracı geliyor. SS'de görülebileceği üzere, kişilerinin silahlarının el koyulması gerekiyor.

-Yirmi dakika boyunca orada bekliyorum ve hiçbir şekilde /q attıktan sonra oyuna giriş sağlamadıkları gibi, birlik üyeleride bölgede gezinip büyük ihtimalle haber veriyorlardı.
İsmi yanlış yazdığınız için yarım saat sonra olay mahaline gelip doğru isimle aratmak mantıklıymış, vurulmamın üstünden bayağı bir zaman geçiyor ve q çekiyorum. Biraz daha mantıklı sallamanızı isteyeceğim, hoodumun içinde 15dk geçirdikten sonra q attım.

#6 - 13.06.2022 15:27
Kanıtlar ortada, hiçbir şekilde oyuna giriş sağlanmadı. Sonuçlanabilir.

#7 - 13.06.2022 17:04
Kanıtlar ortada, hiçbir şekilde oyuna giriş sağlanmadı. Sonuçlanabilir.
Kanıtlar ortada falan değil dostum, adımı yanlış yazıyorsun çıktı diyorsun. Diğer arkadaşın yanlış yazdığın için yarım saat sonra oyundan çıktığımın ss'ini atıyor, Bunların farkındasın, savunma bu kadar kanıtlar yetersiz.

#8 - 13.06.2022 17:33
Erivean karakteri için yeterli kanıt bulunmuyor. /id kontrolünde yanlış yazmışsınız zaten, kendisi de açıklamasını yapmış. Charlie karakterine bağlantı koparıp giriş sağlamadığı ve savunma yapmadığı için işlem uygulanacak.