Konu: Retarded RP  (Okunma sayısı 140 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.06.2022 16:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Vicolays - Ghaalen Howell  @Teaxy - Kapriel_Piruzian

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Castucci üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:Ss de gözüküyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Retarded RP

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu arkadaşlar bizi rehin alıyor, getridikleri yerde düşürüyorlar ardından bu iki arkadaş üstümüze oturuyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): SS alıcağım diye, bizi küçük duruma düşüreceksiniz diye böyle roller sergilemeniz yalnış, gereken cezayı almalarını istiyorum.

#1 - 13.06.2022 16:36
Bu üstüne oturmanın bir anlamı var, bunu bilmeni beklemiyorum zaten. Emoteleri incelersen ne yapmaya çalıştığımı görürsün zaten. Ezileceğin kadar ezilmizsin her gün kasparov garajına kaçırılıyorsun daha ne ss'i alıp küçük düşüreceğim. Bu göğsüne oturma olayının (sistemsel olarak sırtına oturuyorum ama normalde göğüsün üstüne otururlar) çete rollerinde bir anlamı var. Zaten çete rolleri yapan adminler neyin ne olduğunu iyi biliyor, örn; tektip, lia, warg

#2 - 13.06.2022 16:47
Bu üstüne oturmanın bir anlamı var, bunu bilmeni beklemiyorum zaten. Emoteleri incelersen ne yapmaya çalıştığımı görürsün zaten. Ezileceğin kadar ezilmizsin her gün kasparov garajına kaçırılıyorsun daha ne ss'i alıp küçük düşüreceğim. Bu göğsüne oturma olayının (sistemsel olarak sırtına oturuyorum ama normalde göğüsün üstüne otururlar) çete rollerinde bir anlamı var. Zaten çete rolleri yapan adminler neyin ne olduğunu iyi biliyor, örn; tektip, lia, warg

Orada Şahsın göğüsüne oturur diye bir şey demiyor farkettiysen, direkt olarak adamın üstüne oturuyorsun, burada ooc kin kusmak yerine düzgünce savunmanı yapabilirsin, 5 kişi için 20 kişi fazla değil mi  ;)

#3 - 13.06.2022 16:54

emote ile oturmuşum, adamın göğüs kafesinin üstüne çok yavaşça oturur, dizlerini büker ve ellerini birleştirir sonra da adama saygısızlığını belli eder diye mi emote vermeliyim anlamadım. 2022 yılındayız, ne yaptığımızı ayrıntılı anlatmaya gerek yok, göğsüne oturur yerine üstüne oturur diyorum. Ha göğüs ha üstüne oturur emote vereyim ikiside aynı şey zaten. 5 kişi için 20 kişi fazla, oyuna girince interiordan çıkmamak win sayılmaz ahbab  :manifdog

#4 - 13.06.2022 16:58

emote ile oturmuşum, adamın göğüs kafesinin üstüne çok yavaşça oturur, dizlerini büker ve ellerini birleştirir sonra da adama saygısızlığını belli eder diye mi emote vermeliyim anlamadım. 2022 yılındayız, ne yaptığımızı ayrıntılı anlatmaya gerek yok, göğsüne oturur yerine üstüne oturur diyorum. Ha göğüs ha üstüne oturur emote vereyim ikiside aynı şey zaten. 5 kişi için 20 kişi fazla, oyuna girince interiordan çıkmamak win sayılmaz ahbab  :manifdog

Yönetimin kararına bırakıyorum, support arkadaşa bu durumu oradayken söyledim ve bana Retarded RP  oluyor dedi. 3 V 1  atıyoruz kanka normal çıkmamamız.  ;)

#5 - 13.06.2022 16:59
Savaşa girmeseydin dost  :sampanya:

#6 - 13.06.2022 17:30
Karakterlere işlem uygulanacak.