Konu: Yetersiz Emote ve Emotesiz ateş  (Okunma sayısı 102 defa)

#0 - 12.06.2022 18:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_33460, Kapriel Piruzian @Teaxy, Maske_16422 @BatuhanC the Emperor  , Maske_25698

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yetersiz Emote

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: RK'lı bir şekilde hood bölgesinde oturuyordum, İdlewood ve Kasparov birlikleri günün beşinci baskınını atarak saçma emoteler vererek ve hiç emote vermeyerek düşürüp gitmişler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Emoteu uzakta veren varsa ekranıma düşmedi bana sıkıyorlarsa ekranıma düşmeli diye biliyorum yanlış biliyorsam yetkili düzeltecekti. Artık can sıkmaya başladı, sürekli olarak bir ihlal yapılıyor. Maskeli arkadaşlar sıkıp ardından polis gelirken q attıkları için bulamadım isimleri.

#1 - 12.06.2022 18:27
Polis gelirken /q attıkları için demişsin, o kısma aramızda kahkaha attık. Oyuna bakarsan hala oyundayız, çıkış falan da yapmadık. Ekran görüntüsü birazdan gelecek.

#2 - 12.06.2022 18:30
Polis gelirken /q attıkları için demişsin, o kısma aramızda kahkaha attık. Oyuna bakarsan hala oyundayız, çıkış falan da yapmadık. Ekran görüntüsü birazdan gelecek.
Hepsi diye bir yazı yazmıyor orada dikkatli oku, /id yaparak isminizi öğrenmeye çalışırken bir anda oyuncu listesinden gitti bir arkadaşınız. Muhtemelen elektrikleri gitmiştir, q attı dediğim için üzgünüm :(.

#3 - 12.06.2022 18:30
Merhaba,

Baskın ya da çatışma çıkmadan önce direkt olarak emotelerimizi verdikten sonra giriyoruz. Savunmamızı destekleyecek kanıt ise aşağıda, iyi günler.

#4 - 12.06.2022 18:32
Hepsi diye bir yazı yazmıyor orada dikkatli oku, /id yaparak isminizi öğrenmeye çalışırken bir anda oyuncu listesinden gitti bir arkadaşınız. Muhtemelen elektrikleri gitmiştir, q attı dediğim için üzgünüm :(.
Kanıtın varsa ulaştırabilirsin, ona göre biz de q atmadığımızın kanıtlarını atarız. Siz de RK yapan arkadaşlarınızı uyarırsanız karşılığında iyi olur.  O:-) O:-) O:-)

#5 - 14.06.2022 16:46
Verdiğiniz emoteler karşı tarafın chatine yansımak zorunda, ek olarak bırakılan kanıtlarda /timestamp bulunmaması nedeniyle emoteların olay esnasında verilip&verilmediğini anlamamız mümkün değil. Karakterlere ceza uygulanacak.