Konu: [10.06.2022] DM-MG-MA  (Okunma sayısı 157 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.06.2022 18:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Charlie_Marchello @pyrexwhippin

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:

DM

OOC yemek yiyeceğim için Commerce bölgesinde herhangi bir birliğin bölgesi olmayan bir sokakta karakterimi AFK bıraktım. Yemeğimi alıp bilgisayar başına geçtiğimde shitsadler ile hiç bir olayım olmayan Charlie_Marchello DB çıkmış bir şekilde AK-47 silahı ile bana ateş ettiğini gördüm zaten canımda az olduğu için saniyesine düştüm. Kendisi ile PMleştiğimde birliğimin savaşa dahil olduğuna dair mesajlar yazdı fakat birliğimin R20'si bile savaşa dahil olmadığımızı belirtiyor.

Meta Gaming

Kendi karakteri rollerde Drew karakterimi hiç bir zaman görmedi ve bir sohbeti olmadı kanıtları var ise yanıt atabilir.

Multi account

Arkadaş Pyrex nicki ile tanınmış bir arkadaşımız @ işareti atıp pyrex yazdığınızda 3 farklı hesap çıkıyor, banlanıp banlanıp tekrardan hesap açıp DM-GunRP yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

DM

Multi account

Ek açıklamalar(varsa):

Defalarca banlanmasına rağmen hâlâ sunucuda barına biliyor bununda dikkate alınmasını oyuncunun multi yapıp tekrardan sunucuya gelmemesi ne kadar normal? Yönetimin buna bir çözüm getirmesi lazım. /Oyuncu kaybetmemek için bir önlem alınmıyorsa böyle daha çok oyuncu sunucudan soğur düşüncem bu yönde./

« Son Düzenleme: 10.06.2022 18:56 Shigeo »

#1 - 11.06.2022 00:45

Castucci ve GLM sık sık karşı karşıya gelen birlikler, savaş sürecinde bir karışıklık oldu ve sana sıkmış bulundum dostum, savaşta değilmişiz. Bunun geçerli bir mazeret olmadığını biliyorum, o yüzden yönetimin uygun göreceği cezayı kabul ediyorum. Kişisel düşüncelerini de kendine saklayabilirsin.

Spoiler: GösterGizle
Defalarca banlanmasına rağmen hâlâ sunucuda barına biliyor bununda dikkate alınmasını oyuncunun multi yapıp tekrardan sunucuya gelmemesi ne kadar normal? Yönetimin buna bir çözüm getirmesi lazım. /Oyuncu kaybetmemek için bir önlem alınmıyorsa böyle daha çok oyuncu sunucudan soğur düşüncem bu yönde./

Multi account kısmında patladım, açacağın diğer şikayetleri takip ediyor olacağım, herkesin biraz gülmeye ihtiyacı var.

#2 - 12.06.2022 03:05
Karakter DM kapsamında ceza alacak.