Konu: [11.06.2022] Ludwig Hollmann  (Okunma sayısı 97 defa)

#0 - 11.06.2022 00:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ludwig Hollmann - @tequilans

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.06.2022 - 00:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM, MG

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yeni açılan karakterime atılan sebepsiz atışlar. Aramızda geçen bir rol varsa mutlaka aşağıda bekliyorum. Burada bulunan italyan karakterlerle role girdiğimi düşünmüyorum, varsa dosyalarında bir şeyler atlamalarını istiyorum. Seviyorum sizi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşların attığı veya atacağı ekran görüntülerini bekliyorum.

#1 - 11.06.2022 17:55
Savunma için 24 saatiniz bulunuyor. @tequilans

#2 - 12.06.2022 10:46
Aktif çatışmalar halindeyiz ve aktif olarak birlikteki bazı kişilerden ıc rol üzerinden emir alıyoruz, bu emirleri uyguladım ama o rolün ekran görüntülerini almaya gerek duymadım. Sadece emir aldığım için orada olan kişiyi vurdum, karakterini karakterim zaten tanımıyor. Birlikteki kişiler emir verdiği için yaptım.

#3 - 12.06.2022 12:55
emir aldığın kişilerle de role girdiğimi sanmıyorum, elinde rolüne dair ekran görüntün varsa atsana kasparov-castucci savaşı ile ilgilenen kısımda değilim, willowfield kısmında oluyorum genelde:DDDDDDDDDDDDDDDD
o yanından korkak alt hesaba giren alt seviye arkadaşına da selam:D
« Son Düzenleme: 12.06.2022 13:05 holborn »

#4 - 14.06.2022 16:28
Savunma ne yazık ki geçerli değil, ceza uygulanacak. Bulunduğunuz birlikten gelen emirleri süzgeçten geçirip&geçirmemek sizin elinizde, bu yapılan ihlalleri meşrulaştırmaz.