Konu: [04.06.2022] Zagor Kareem - Arsen Kasparian - Karim Azadi  (Okunma sayısı 343 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.06.2022 17:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Zagor Kareem - Arsen Kasparian - Karim Azadi ( @Replika ) ( @lider poison ) ( @izmirsefiri )

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Magnor Thorbjorg

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
FORCE CK

Birlik Liderini Aşşağılayıcı Rol

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 04.06.2022 tarihinde KASPAROV ve farklı birlikler tarafından vurulduk. Sürekli Roleplay'imize devam ettik. Kişiler kaçırma rolü yaptı sürekli Roleplay diye devam ettik. Karim karakteri birlik liderini aşşağılayarak konuştu (SS'te mevcut). Arsen karakteri karakterlerimize hiçbir şekilde tedavi etme/ettirme rolleri yaptırmadı, zorunlu olarak Force CK'ya doğru sürüklendi. Zagor karakteride aynı şekilde birlik liderine karşı aşşağılayıcı rol sergiledi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): R18 yani, Pakrad'tan sonra gelen 2 karakter olaya dahil oldu. Bu karakterler sürekli olarak ihlal yapıp ceza alıyor. Artık caydırıcı bir ceza almalarını talep ediyorum.

#1 - 04.06.2022 17:25
nasıl sürekli ihlal yapıyorum sunucuya başlayalı iki gün oldu xD  :D

#2 - 04.06.2022 17:28
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 04.06.2022 17:48
oyunda esirken bari şikayet açmazsın kuzen, bakacağız şikayete seni bıraktığımız zaman.

#4 - 04.06.2022 18:15
Orada söylediklerimi Magnor isimli kişiye söylediğim belli oluyor, onun "Hmmh" yazılarından sonra ben de küfür ettim. Rütbesi R12 ve ona istediğimi yapabilirim. Sana karşı söylediğim bir şey yok, vurulup kaçırıldınız diye kininize yenik düşüp şikayet oluşturmuşsunuz. Jacker isimli supportta FEAR-RP kural ihlali yapıyor, ona da bakılabilir. Force CK diye bir kural olduğu hakkında bilgim yok, öyle bir ihlal de yapmadım.

#5 - 04.06.2022 18:37
"O**pu ç**uğu" yazıyorum, bu aşağılama mı oluyor?  Orada çatıştık, karakterimin dostları vuruldu haliyle size karşı sinirli biraz realizm lütfen.

#6 - 04.06.2022 18:45
Ayrıca küfürü senin ismini söyleyerek yazmadım, Magnor karakterini kast ediyordum.

#7 - 04.06.2022 21:35
Orada söylediklerimi Magnor isimli kişiye söylediğim belli oluyor, onun "Hmmh" yazılarından sonra ben de küfür ettim. Rütbesi R12 ve ona istediğimi yapabilirim. Sana karşı söylediğim bir şey yok, vurulup kaçırıldınız diye kininize yenik düşüp şikayet oluşturmuşsunuz. Jacker isimli supportta FEAR-RP kural ihlali yapıyor, ona da bakılabilir. Force CK diye bir kural olduğu hakkında bilgim yok, öyle bir ihlal de yapmadım.

Fear RP ihlali tam olarak nerede? Konuştum diye Fear RP yapmamış olmam. Konuşmayıncada suratımıza tekmeleri yiyoruz çünkü  O:-) Savunmam bu kadar iyi forumlar.

#8 - 11.06.2022 15:33
Merhaba, savaş sonrasındaki gerginliğin üstüne karşı tarafın birlik liderine küfür edebilirsiniz bunda sorun yok. Ancak ilk üç ekran görüntüsünde göründüğü üzere küfürden ileri gitmişsiniz. Bu yüzden Arsen, Tigris ve Karim karakterleri ceza alacak.