Konu: Neville Goodwin [10.06.2022]  (Okunma sayısı 101 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.06.2022 19:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Neville_Goodwin @Vasilyev

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Active Gang Üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SSlerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Role uyum sağlamamak. Refuse RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşa bacağından ateş ediyoruz hiç bir şey olmamış gibi konuşmaya devam ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 10.06.2022 19:15
Hadi ya? Gerçekten role uymadım mı? Dostum ayağa kalktığım da sekerek gittiğimin emotesini bile verdim, neden ss almadın öyleyse? Faydalanmana gerek yok kardo, ayağa kalktım sekerek ilerleyerek hood dışarısına çıktım, Dushane Wassh'da beni çıkardı.

#2 - 10.06.2022 19:33
Emote chatime düşmedi, görmedim. Bir de bacağından vurulmuşsun en azından bir ah de be cano, çok soğukkanlısın baksana, muhabbete devam ediyorsun.

#3 - 10.06.2022 23:37
Şimdi, şöyle diyelim birisine sıktığın zaman iki ihtimal var, bir, acı çekerek bağırır ortalığı resmen yıkar, ikincisi, acıyı içinden hisseden içinden of pof çekerek acı çeken.. önemli olan benim koşup etrafta gezinmem olsa, bir şey demezdim, istediğim gibi jailimi yerdim, ama etrafta ne koştuğum gözüküyor ne bir şey yaptığım, orada karakterim içeriden acıyı çekiyor, ayağa kalkarak sekerek ilerliyor, /ame olarak emotesini verdim zaten, SS sırasın da gözükmemiş, chatine de düşmemiş, iyi roller savunmam bu kadar sonuçlanabilir  :vice:

#4 - 11.06.2022 01:14
Shotgun mermisinin girdiği bir insanın içinde acı yaşamasının olanaksız olduğunu düşünüyorum. Savunman için teşekkürler.

#5 - 11.06.2022 18:42
Silah ile yaralandıktan sonra hiç bir şey olmamış gibi konuşmaya devam etmemelisiniz, tepki vermelisiniz. Karakter Non Rp kapsamında ceza alacak.