Konu: Arsen_Kasparian [10.06.2022]  (Okunma sayısı 314 defa)

#10 - 10.06.2022 19:51
Replika adına,

İlk /q olayında interiora girdikten sonra hareket edemiyorum, oyunum takılıyor düşme gibi bir durumdan haberim yok, /Q atıp 1 dakika sonra oyuna girdim. Hatta @Cross ile kendi hoodlarında rol de yaptık, kendisi doğrulayacaktır loglardan da bakılabilir.

İkinci /q atma olayında ise seni ben mi düşürmüşüm? Sizi bırakacaktık, saatte gece birdi. Garajdan çıkıp kendi hoodumda oyundan çıkış yaptım, bu sana mı batıyor? Esir olan sensin, benlik bir şey yok. Aktif bir olay yoktu, daha sonra da sizi bıraktık zaten. İyi günler.
« Son Düzenleme: 10.06.2022 20:16 bertukey »

#11 - 10.06.2022 20:23
Replika adına,

İlk /q olayında interiora girdikten sonra hareket edemiyorum, oyunum takılıyor düşme gibi bir durumdan haberim yok, /Q atıp 1 dakika sonra oyuna girdim. Hatta @Cross ile kendi hoodlarında rol de yaptık, kendisi doğrulayacaktır loglardan da bakılabilir.

İkinci /q atma olayında ise seni ben mi düşürmüşüm? Sizi bırakacaktık, saatte gece birdi. Garajdan çıkıp kendi hoodumda oyundan çıkış yaptım, bu sana mı batıyor? Esir olan sensin, benlik bir şey yok. Aktif bir olay yoktu, daha sonra da sizi bıraktık zaten. İyi günler.
Arkadaşın savunmasını yetkili kişinin göz önünde bulundurmasını istiyorum kullandığı sözcükler ve kışkırtıcı cümlelerine işlem yapılmasını talep ediyorum.

Şikayete gelicek olursak bilgisayarın takılıyorsa böyle baskın rolüne ilk neden sen giriyorsun interiora? Ben seni düşürdüm ve direk q çektin her ne olursa olsun orda 3 birlik üyeleri mevcut ve bilgisayarının kastığını hiç düşünmüyorum video çekip insanlarla dalga geçmeyi gayet iyi biliyorsun kendinde videoda dalga konusu olma diye düştüğünü göze alamayıp q çekiyorsun..

İkinci ihlaline gelicek olursak o konuda savunma yapmayacaksın sanırım sende ihlal yaptığının farkındasın forumda yaşanan konuşmaları İCe taşınmanı tekrardan önermiyorum bu kadar oyunla hayatını bağdaştırma sağlığına zarar verirsin daha 15li yaşlarda önermem bir büyüğün olacak sağlıcakla kal ihlal yapmaman dileğiyle iyi oyunlar :)

#12 - 11.06.2022 03:24
Kardeşim benim, günlerdir forumda bomboş şeyler yazıyorsun. Yok 15 yaş, yok şöyle abi tavsiyesi. Sen kimsin de senden tavsiye alayım çocuk? Bir şeyleri biliyormuşsun gibi davranıp duruyorsun, bir şey bildiğin yok. İşine bak, sözde vurmuşmuşmuş. Oyunum takılmadı zaten, buga girdiğim için /q atıp geri girdim. Rol de yaptım @Cross  ile, bu da onu onaylar. Şimdi de başlamışsın bir ton şikayet açmaya, bu kadar kafaya takmayın bu oyunu. Günlerdir dışarı çıkmıyorsun belki de, 15 yaşındaymışım bir de kardeşim benim.

#13 - 11.06.2022 03:30
Kardeşim benim, günlerdir forumda bomboş şeyler yazıyorsun. Yok 15 yaş, yok şöyle abi tavsiyesi. Sen kimsin de senden tavsiye alayım çocuk? Bir şeyleri biliyormuşsun gibi davranıp duruyorsun, bir şey bildiğin yok. İşine bak, sözde vurmuşmuşmuş. Oyunum takılmadı zaten, buga girdiğim için /q atıp geri girdim. Rol de yaptım @Cross  ile, bu da onu onaylar. Şimdi de başlamışsın bir ton şikayet açmaya, bu kadar kafaya takmayın bu oyunu. Günlerdir dışarı çıkmıyorsun belki de, 15 yaşındaymışım bir de kardeşim benim.
İhlal yaptığınız süre boyunca şikayet açmaya devam edicem ihlal yapmayın güzel bir şekilde oyunumuzu oynuyalım sanırım savunmanı yaptın yanıtlanabilir şikayet.

#14 - 11.06.2022 19:08
Merhaba, Arsen karakteri rol içerisinde oyundan çıkış sağladığı için ceza alacak. Metagame için ise yeterli kanıt bulunmuyor.