Öncelikle merhabalar, dün hapisten çıkan arkadaşımı almaya gittim. Geri dönerken iki saniye sonra durdurdunuz. Sinirlendim en başta role uydum fakat sonrasında silahım gidince sinirlendim, küfür edip /q attım burada haksız olduğumu kabul ediyorum. Sonrasında arkadaşımında mesajıyla sunucuya geri döndüm role uydum kurtulmak için tek çarem size ateş açmaktı fakat bunun içinde emote verecek vaktim yoktu bu sebepten emotesiz ateş açmak durumunda kaldım, bildiğim kadarıyla emote verecek vakit olmayınca emotesiz sıkılabiliyor. Sonrasındada rolü sürdürdük IC jailimi yedim silahımda gitti zaten. Sinirlenip /b kanalından ettiğim küfür konusunda bir haklılığım bulunmuyor cezamada razıyım arkadaşlardanda özür diliyorum, Aktif rolde /b bölmemdede bir haklılık payım yok yine kusura bakmayın cezama razıyım fakat emotesiz işlemde az önce dediklerimin arkasındayım emote verecek vaktim yoktu, /q ve aktif role uyum sağlamamak ihlaline gelirsekte rolde biraz kesinti yaşattım bunun için özür dilerim fakat sonrasında geri girdim bunun göz önünde bulundurulmasını rica ediyorum. Anlık olan sinirle ettiğim küfürlerden dolayıda tekrardan özür dilerim, /b ve ortak nezaket konusunda cezama razıyım diğerleri içinde savunmamı yaptım karar yetkilinin.