Konu: Aaron_Hugester / Aimbot [9.06.2022]  (Okunma sayısı 311 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.06.2022 22:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Aaron_Hugester  @Yamaç

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kapanan Little Vespucci üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hile/ Aimbot

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aimbot, bize sıkarken diğer arkadaşa kitleniyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Aim kayması bariz belli. Yetkili gereğini yapacaktır.

#1 - 10.06.2022 07:26
Dpim yüksek oynuyorum, etrafta çok sayıda kişi var. Mermi yediğim her yere ateş ediyorum ki çoğu tutmuyor zaten. Aimbot olsaydı tutardı, fareyi hızlı çevirmenin neresi aimbot oluyor anlayamadım.

#2 - 10.06.2022 07:28
Ki video yavaş ve dikkatli izlenince görülüyor ki benim karakter dönerek gidiyor, aimbotlarda direkt oraya bakmaya başlıyor.

#3 - 10.06.2022 07:30
Ayrıca ilk araca sıkıyorum, yanımdan koşan arkadaşı görüp hemen ona döndüm. O mermi boşa gitmiş zaten o kadar yakından aimbot mermi kaçırmaz. Daha sonra adamda silah olmadığını görüp tekrar araca döndüm, bunda ne var anlayamadım.

#4 - 10.06.2022 13:39
Şu sste gözüktüğü gibi eğer aimbot olsaydım bu mermi araçtan sarkan ya da kullanan kişiye isabet ederdi

Videonun tam burasında araçtan iniyor bir arkadaş, eğer aimbot olsaydım aimim ona kilitlenirdi ve ona ateş ederdim. Ama devam ediyorum.

Olay anında FPS'em düşük olduğu için ve sunucudaki lag payından ötürü benim kendi dönüşüm arada süre hiç yokmuş gibi gözüküyor. FPS'emin düşük olduğunun kanıtı:

Ve tam burada hile ile sıkmış olsaydım önümde bu kadar açık koşan birisine mermilerim her türlü giderdi. Ama üstünde gözüktüğü üzere en ufak hasar bile almamış.

#5 - 10.06.2022 14:01

olay anını canlandırarak nasıl flick attığımı gösterdiğim ve mouseflick test yaptığım savunma videosu. bunu izleyerek daha iyi fikir sahibi olabilir ve olayların aslını daha iyi anlayabilirsiniz.

#6 - 10.06.2022 14:58
Selam dostum, ardı ardına ileti atmak yerine tek bir iletide savunmanı yapabilirsin. Amacım ban yemen değil, sadece nasıl o kadar hızlı aim değiştirdiğini merak ettiğim için şikayet açtım. Yetkililer kararı verecektir. İyi akşamlar.  :sampanya:

#7 - 10.06.2022 15:04
Selam dostum, ardı ardına ileti atmak yerine tek bir iletide savunmanı yapabilirsin. Amacım ban yemen değil, sadece nasıl o kadar hızlı aim değiştirdiğini merak ettiğim için şikayet açtım. Yetkililer kararı verecektir. İyi akşamlar.  :sampanya:

şikayet açmanı doğal buldum, eğer benim yerimde sen senin yerinde ben olsam ben de şikayet açardım. parça parça atmamın sebebi ise şu; eve geleli kısa bir süre oldu. toplu şekilde yapamadım çünkü video editi v.s. işleri hemen olan şeyler değil biliyorsundur. ssleri inceledikçe yeni kanıtlar buluyorum bu yüzden yeni yanıtlar atmam gerekiyor.

videoda bir arabaya bir sağa dönmemin sebebi nereden hasar aldığımı anlayamamam. sağımdaki kırmızılı arkadaşa dönüp sıkıyorum 2 kez, bakıyorum silahı yok. araca dönüp sıkıyorum ama oradan da mermi yemediğimi farkediyorum. olayın heyecanı ile sürekli flick atıyorum ve nereden yediğimi anlamaya çalışıyorum. 4 kişi ile aynı anda tek başına çatışınca böyle şeylerin olması normal. attığım videoda da gözüktüğü gibi, ben sürekli flick atarak çatışan birisiyim.

#8 - 10.06.2022 17:16
@ZerunA Videonun tam halini atın lütfen, video gelene kadar şikayet değerlendirilmeyecek.

#9 - 11.06.2022 03:44
@ZerunA Videonun tam halini atın lütfen, video gelene kadar şikayet değerlendirilmeyecek.
Arkadaş zaten açıklamış. Üstlemeye gerek yok. Arşive alabilirsin.