Canım sıkıldığı için dm vs atmadım zaten uçak biletiyle kaçmaya çalışan bir karakterde nc'yi atıcaktım, aynı birlikte olduğum Nate ve Lars ile dün ona çarpan birini arıyorduk Lars'da vardı o ayrıldı herneyse arayıp bulamadık, ertesi gün geldiğimde oyuna nc atıcaktım nc atmak için vicemall'ı seçtim ve Nate'le karşılaştık bende dün aradığımız kadını Lars'a sordum ve arayıp konuştum aradığımda işi gücünde otuz beş yaşlarında bir Camper (kamp tarzı bir araç) süren bir kadın olduğunu öğrendim, ve hastahanede Başkanın Nate için önemli biri ve ne isterse yapın demesiyle Nate'e yeleği ters çıkarıp efendi rolü yaptım, bir kızla konuşuyordu,
Devils Law MC'de yaklaşık bir ay rol yaptım Balyoz lakabını kazandım illegal bir karakterim agresif bir insan, zaten Lucifer Pyatrov'lada konuştu ayrılıcağını korktuğunu ve son selamını söyleyip kapattı bunun sebebi MC'de bir çok kez dayak yedi tehtidler aldı sağ çıkamıyıcağını düşünüp yola koyuldu yeleğini yakıp gidiyordu, bu dediklerim kişiler şahit olabilir Nate'i de görünce aklına Prospect olurken kendine yapılanlar aklına geldi ve Başkan'ında değerli biri demesiyle Nate'e saldırdı ilerisindede Polis'in geldiğini görmedim zaten lag girdi bağlantıdan dolayı tekrar bağlandım ve zaten polis ve Nate'in yanında değildim, NC Attım devamında ondan sonra karakterimi Davis_Remington yaptım, zaten Dustin rolündede böyle bir kişinin geliceğini Lucifer Pyatrov'a söylemiştim illegal bir karakter olan Dustin, Davis gülümseyip gittim bunun sebebi on altı yaşında abilerine yaranan ve dayak yemiş bir insanla alay etmesi ve Dustin'le iletişimde olup Lucifer'la konuşması, ViceMall'ın güvenli bölge olduğunu bilmiyordum yakınında hood var, bilgim yoktu varsada sizin cevabınızla öğrenmiş olucağım Pm'yıde bugüne kadar Devil Law MC'de kimle konuştuysam samimiyetim vardı beni dışlamadan bana iyi davrandılar dostlarım vardı hatalı olduğum yerde yardımcı oldular, ve Nate kişisinede rölünü yaptıktan sonra pm attım işte rolü şöyle yaptım vs vs dedim, ama ben bu karaktere yada bu hesabı V2'den beri oynuyorum sınırsız yasaklanması bana göre kabul edebiliceğim bir şey değil bir emeğim var 1020 saat oyun oynama süresi sekiz level madencilik ve diğer yeteneklerim profilim'de görülmekte elimden geldikçe bakiye yüklüyorum oyunu kavramak için, buda para veriyorum değil Vice'ye verdiğim değer gibi anlaşılmasını istiyorum, toxic bir insan değilim. ve yeni bir karakter başlangıcım var, Noob DM DM Güvenli bölgeyse oradanda cezayı pm'dende aynı şekilde cezaları onaylıyabilirim ama sınırsız yasaklanma emeklerimin bitmesidir bunu kesinlikle istemiyorum, dediğim rolleri dediğim Lars ve Lucifer Pyatrov'un Şahit olucağını inanıyorum,Bu güne kadar Vice'in adminlerinin haklı ve adaletli bir şekilde cevapladığı bütün konular gibi aynı şekilde Saygıyla yanıtınızı bekliyorum.