Konu: TOPLU ŞİKAYET - İHLALLER ZİNCİRİ  (Okunma sayısı 228 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.06.2022 22:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Daniel_Ross @Boyz - Ethan_Winston @hypes Sheldon_Violet (forum ismini bulamadım, NC atmış galiba.)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Milan_Kaloyanov @muhammedugur

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.06.2022 03:25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Sürücüsüz araçta drive by - NON-RP (üstünde shotgun varken sanchezle gezme.) - SPAWN KİLL (Sheldon Violet - interiora girdiğimde donmamdan yararlanıp canımı azalttı.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Madde madde tüm ihlalleri açıklayacağım.

-NON RP
Üstünde shot varken sanchezle gezenler.
0:32 - Ethan Winston
0:41 - Sheldon Violet

Sürücüsüz araçta Drive By
0:04'de Sanchez'in arkasından DB atıyor. 0:31'deki kişide o, yerde yatıyor ve elinde uzi var.

Spawn Kill
0:40'da Binco'a giriyorum. Sheldon_Violet isimli karakter donmam sayesinde bana 2 hit atıyor. Sonrasında ona rağmen Sheldon'u düşürüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Adalet mülkün temelidir.

« Son Düzenleme: 06.06.2022 22:43 scienly the notorious »

#1 - 06.06.2022 23:33
Aynı durumu kendin yapıyorsun, üstüne üstlük bug abuse kullanıyorsun. C-bug yapmanın büyük cezaları var.

#2 - 06.06.2022 23:45
Sana mı açtım şikayeti? Sen konuşma cruc the hunter.

#3 - 07.06.2022 03:26
Damian_Ruiz karakteri ile oradaki role dahil değildim, silahım falan yoktu çatışmadan ya da bir olaydan haberim yoktu afk durumundaydım, tekrarlayacağım üzere oradaki rol ve oyuncularla hiçbir bağlantım yok, afk durumdayken oyunu açıp kapatmam gerektiği için q atıyorum.

#4 - 09.06.2022 22:23
@breackner @WARG , arkadaşlar savunma yapmaya bile tenezzül edemiyor sanırım. Gereken yapılmalı.

#5 - 11.06.2022 16:52
Merhaba, Damian Ruiz için yapılan savunma geçerli. Bunun yanında Sanchez üzerinde Shotgun, Ak47 gibi silahlar taşınmamalı, sürücüsüz araçta Drive By'a çıkılmamalı. Bunlar ihlale giriyor.  Daniel Ross, Ethan Winston ve Sheldon Violet karakterleri Non Rp kapsamında ceza alacak.