Konu: Julian Goretzka - CarDM  (Okunma sayısı 95 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3CQ

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#0 - 09.06.2022 16:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Julian Goretzka @c4xvissaa

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kwanzaa Caldwell @OZENX

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
CarDM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş durduk yere geldi beni ezdi, aracına vurdum ve /b den mc diye ekledim, bilerek vurmadığımı söyledim ama direkt ezmeyi tercih etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 09.06.2022 16:43
Çarptığım falan yok, aracım oraya parklıydı. Aracı çıkartınca araç orada spawnlandı. Zaten ado'da göründüğü gibi motor yeni çalışmıştı. Seni nasıl ezeyim? Şikayet açmak için lütfen şikayet açma dostum. Bilerek yaptığım bi durum değil, aracı çıkarttığımda senin orada olduğunu fark etmedim. Bilerek yapılan bir şey yok ortada.

Savunmam bu kadar, yetkili kararı bekleniyor.

3CQ

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#2 - 09.06.2022 17:55
Çarptığım falan yok, aracım oraya parklıydı. Aracı çıkartınca araç orada spawnlandı. Zaten ado'da göründüğü gibi motor yeni çalışmıştı. Seni nasıl ezeyim? Şikayet açmak için lütfen şikayet açma dostum. Bilerek yaptığım bi durum değil, aracı çıkarttığımda senin orada olduğunu fark etmedim. Bilerek yapılan bir şey yok ortada.

Savunmam bu kadar, yetkili kararı bekleniyor.
Aracınla geldin vurdun, bayıltmadığın için hasarlar ssim yok, olsa atardım. Logdan bakılabilir, parkdan dolayı eğer yere düşmüş olsaydım araç üstümden zıplar ve kayardı.

#3 - 09.06.2022 20:17
Logdan bakılabilir, hiç sorun değil. Ortada isteyerek ve bilerek yapılan bir şey yok. Karakterinin en fazla 4-5 canı gitmiştir. Bu da rolünü kötü etkileyecek bir şey ortaya çıkartmıyor. Araç parklıydı çıkarttım, sonra motoru çalıştırdım ve gittim.

Tarafımca daha fazla savunma gelmeyecek, yetkili karar verebilir.  :-[

#4 - 11.06.2022 16:30
Savunma geçerli, herhangi bir ceza verilmeyecek.