Nerden baksan tutarlı bir savunma.
Castucci'nin dağlarda saklandığına dair bana hiçbir yerden, hiçbir şekilde bilgi verilmediği için doğal olarak "özel" rolüme bodoslama giren bir 'eşkıya'yı o kadar da çok kâale alamıyorum.
Zaten sana bir bilgi gelmez. Ancak birinin gelmesini göze alarak orda role giriyorsunuz. Rambo musun sen? Silah çekmiş birini nasıl kaale almıyorsun? Saçma bana kalırsa. Fear ihlalini kendi ağzınla beyan etmişsin. Teşekkürler.
Bu kişi, maskeli, bisikletli ve yaygın bir skinde olduğu için otomatik olarak bizde "dmci" algısı oluşuyor, bunu inkar edemem. Onun amacını önce OOC sorguluyoruz haliyle.
Rol içerisine DM'ci, yaygın skin kafasına girmen çok yanlış bence. Rolümü OOC sorgulamak istiyorsan buraları kullanmalıydın. Ekran görüntüsünü al, şikayet aç. Basit motto aslında. Suçlu görülürsem cezalandırılırım, cezayı çekerim. Sorun görmüyorum burada. Rolleri OOC olarak düşünmen de bana kalırsa hata.
"Şehirde kaos var" diyor, ama bizim halen bir bilgimiz yok bu "kaos" hakkında. O yüzden onu, "kaos avcısı" olarak değil; "rastgele bir maganda" olarak nitelendiriyoruz.
Sanırım rollerde haber kanallarını da takip etmiyorsun veya forumda yer alan diğer haber konularına bakmıyorsun. FDI dahil birçok devlet görevlisi de bu olaylarda yaralandı. Haberin olmaması gayet normal. Ancak bir dağ başında iki kadın karakterin bu tarz olumlu/olumsuz rolleri kabullenerek orda rol yapmalı diye düşünüyorum. Sonuç olarak oradan bir hayvan da geçebilir. Dağ başı sonuç olarak. Rastgele bir magandanın sana sıkıp sıkmayacağına da emin olamazsın, niye o kadar rahatsız. Bu da bence Fear-RP ihlalinin açık kanıtı ve beyanı.
Tanımadığımız bir maganda bizi sorgularken ona küfür ediyorum, "bana küfür etmeyi kes" demesinin üzerine bir küfür daha etmiyorum. Ama, arkadaşın da deyimiyle, "bilgisayar başında biraz fazla kızdığı için" olsa gerek ki; arkadaş, bize ateş açmaya başlıyor. Düşüyorum. Sonra, gelip daha fazla toxic tutumlarla (bkz. "Seni neden ayakta bıraktım ki?") Lavinia'yı da düşürüyor.
Burda kısasa kısas vardı. Lavinia bana seni bağırarak savundu, misilleme olarak ateş açtım zaten. Bu gayet normal bir şey. İkinizi de vurdum, dönüp vurma sebebim yukarda. Lavinia'nın da beni tehdit etmesiydi. Çöle gömerim gibi kelamlar maskeli, silahlı birine karşı pek doğal değil.
Bizi çok sevmiş olsa gerek. PM'den iletişimi sürdürüyor(uz), ve arkadaş en az karakterinin de olduğu kadar, OOC kimliğinde de toxic olduğunu belli ediyor.
Hayranım mısın ysia? İlk PM'yi sen atmadın mı? Bana kaybol pmimden demedin mi? Niye böyle objektif davranmıyorsun?

Arkadaşın yasamanın da, yürütmenin de, yargının da kendisi olduğunu düşündüğü kafayı yakalayabilmemiz dileğiyle dostlar 
Yasama da, yürütme de, yargı da Vice Roleplay yetkililerinde. Bunu kimse inkar etmedi veya bende demedi. Lütfen çarpıtma.
sıkıcı yaz gününü adam vurarak ferahlattıktan sonra kadehimin kenarına limon olacak şikayeti açınca hissettiğim şarkılar:
Burda neden bahsettiğini anlamadım dostum. Kadehin kenarında mı limon olacak? Şikayet mi limon olacak? Her neyse, konuma devam edeyim.

Yanıt atarken de bırakmıyor, kardeşim benim. Beni ne kadar da çok düşünüyor

Roller iptal olmadı, daha öncesinde seni vurdum. Bunu bu kadar kısa sürede unutmayacak değil karakter. Yolun ortasında denk geldim, araç dışındaydı. Arabanın arkasında. Sanırım alt-tab attığın için araçtan düşmüşsün. Orada durdum, sana yazı yazdım. Cevap vermediğin için bisikleti öne alıp Phoebe karakteriyle role girdim. Sonrasında olay yerinden uzayıp gittim. Neden bu kadar sinirlendin ki vurulduğuna?