Şimdi öncelikle merhabalar, sunucuda şahsıma açılan ikinci şikayettir 513 saat boyunca bir kere olsun ceza yemedim böyle basit hatalar yapacak bir oyuncuda değilim, sorun şu ki mahallemde internetle ilgili bir sorun var ve modem sürekli bağlantı sorunu yaşıyor binadakiler olarak OOC hayatımda çalıştığım için o saatte internetim kesildi ve giremedim orada q çekip ilerleyen saatlerde girsem zaten eyvallah sözüm olmuyacak ama bu kadar açık arayacak ve işiniz gücünüz oyuna girip sultana atlayıp şehir şehir dolaşıp AK ile sarkıp insan vurmaktan aldığınız zevki ben rol yaparak alıyorum. Yıllardır bu alemin içindeyim hiç böyle dertlerim olmamıştır benim için vurmanın vurulmanın çok bir önemi yok

Aklım başımda gayet olgun bir insanım sizlerin gibi okulum yok yarın sabah okuldan kaçıp oyuna girsemde bir şey olmaz kafasında yaşamıyorum oyun benim için sadece zevk aldığım bir vakit öldürdüğüm uygulama bu kadar kasmayın eğer çok benimle ilgili rol yapmaya meraklıysanız geleyim devam edelim buyrun sorun yok, hatta ckmi bile veririm zevk sizler çünkü bu tarz rollerden zevk alan insanlarsınız.
Evet bağlantımın koptuğuna gelecek olursak şöyle göstereyim.Orada bağlantım kesildikten sonra oyuna girmediğimin kanıtı.Bizzat kendim bölgedeydim, bu tür şeyler yaparak rollerimize engel oluyorlar. oyuna girin de rollerimize devam edelim, kazandık felan hikaye. 
Böyle bir şikayette yaptığın flaming'e anlam veremiyorum oyuna girinde rollerimize devam mi edelim? Gerçekten çok komik şu dakikaya kadar saygımı bozmuyacaktım ama açık açık konuşmaya gerçekten gerek var demek. Oyuna girer girmez bizi bulmanız 1 dakika sürmüyor maşallah birliğinizde tanrı gözleri olan çok oyuncunuz var LV'de çölde dağda orda burda eliyle koymuş gibi buluyorsunuz. Zaten attığınız mermilerin eksiksiz bir şekilde bana gelmesi veya arkadaşlarıma gelmesi işin cabası açıkçası ben işten eve geldiğimde oyuna girmek istemiyorum çünkü sizin gibi hileyle oyun oynuyan insanlara zevk vermek bile gelmiyor içimden kaçırma rolü yapıyorsunuz 5-6 kere düşürüp rk ihlali yapıyorsunuz. Arkadaşlarımız sizi vuruyor 400-500 dk yemekten çekinmeyip düştükleri halde savaşlara katılıp ihlal gerçekleştiriyorlar çokta önemli değil açıkçası gelip burada flaming yapmana hiç gerek yok gidip şehir şehir tanrı gözlerinizle oyuna giren arkadaşlarımı kovalıyabilirsiniz. Çok zor olmuyor bulmanız zaten iyi forumlar sana
Böyle bir şey yazmıyacaktım ama şu kitle yüzünden çirkinleşiyorum daha fazla ''şikayetle'' ilgili bir yanıt gelmediği sürece yazmıyacağım.
Ayrıca yetkili kararında role devam etmemi isterse ben girerim sorun yok.