Konu: 07.06.2022 Rycles Sghard / Noob DM - Trolling  (Okunma sayısı 94 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.06.2022 14:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rycles Sghard @RYCLES

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14:27

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Alıntı
Trolling
Oyun içinde saçma sapan hareketler yaparak gülünç ortam sağlamaya çalışmak, rahatsızlık vermek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İşyerimin önündeydim ve yemeğimi yerken birden bire oyuncunun teki gelip, aracının motorunu direkt kapatıp hiç bir şekilde emote vermeden yumruklarıyla saldırmaya başladı. Yemeğimi yerken herhangi bir tepki gösteremedim sadece SS alabildim, bunun yapmasının nedenini anlayamadım ve adam olay yerinden uzaklaştıktan sonra PM'den şikayetini savunmasını söyledim. Pm'den bunu söyledikten sonra bana Alexo falan bir şeyler dedi, SS'de görünüyor zaten ve bir şey anlayamadım. Anlattığı role hiç girmedim, öyle bir rol tanımıyorum birçok yeni başlayan oyuncu troll yapmaktan zevk alıyor ve sanırsam kurtulmak için böyle bir şey söyledi gerekli işlem uygulanırsa sevinirim, iyi günler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/l5hte5t , https://www.hizliresim.com/9s3hfpe

Ek açıklamalar(varsa): Birkaç gündür bu şekilde işletmenin önünde düşürülüyorum, sunucu içerisinde gereksiz derecede fazlasıyla troll player bulunuyor. Herhangi bir rol gerçekleştirilmiyor ve bu şekilde düpedüz saldırılar oluyor.

#1 - 07.06.2022 20:10
merhaba bu arkadaşla daha önceden rolümüz vardı kısaca bahsetmek gerekirse bu arkadaşın alexo diye bi patronu var zaten ondan dolayı o mekanın önünde bekliyordu. alexoyla ve bu şahısla ve arkadaşlarıyla zaten daha önceden rp miz olmuştu yani o olaydan sonra düşman olduk zaten ben de arkadaşı görünce rp olarak onu yaraladım ve alexoya selam söyle dedim.

#2 - 08.06.2022 01:32
KARDEŞİM NE ALAKA BEN, NİYE MİLLETE SIKIP BENİM ADIMI VERİYORSUN? BAR'I SATMIŞ OLABİLİRİM İYİ MİSİN? DALGA GEÇER GİBİ OYUN OYNAMA İNSANLARA SIKIP ALEXO DİYE PATRONUN VAR DEME MİLLET BENİM KÖLEMMİ? BÜYÜN ŞEHRİ BENMİ ALDIM SANKİ.

#3 - 08.06.2022 01:36
KARDEŞİM BENİM ADAMLA ALAKAM YOK O BENİM PATRONUM DEĞİL BEN ONUN PATRONU DEĞİLİM, BEN BAR'I BU ADAMA SATTIM SATAMAZ MIYIM? BU ADAMLAR BEN EN UFAK ROL YAPMADIM HELE HELE SENİN ROLÜN İLE İLGİLİ BU ADAMIN EN UFAK BİRŞEYİ YOK ADAM NE OLDUĞUNU BİLMİYOR ÇOCUK ÇOCUK İŞ YAPMA BİLADER IC'DE TARTIŞIYORUZ OOC'E YANSITIYORSUN, SEN ZATEN OYUNU BIRAK GİT KARDEŞİM.

#4 - 09.06.2022 00:22
Merhaba, herhangi bir saldırı rolüne girmeden önce ne olursa olsun emote vermeniz gerekiyor. Rycles karakteri ceza alacak.