Konu: [17.06.2022 - Arthur Kassouni] Hile Kullanımı / Aim Bot  (Okunma sayısı 326 defa)

#0 - 17.06.2022 00:17
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arthur Kassouni @NoVaseline
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sophia Goossens @cronzk
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16/06/2022, 00:38

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 00:38 civarında Temple bölgesinde şüpheli bir araç gördük, bölge içerisinde çok fazla silahlı şüpheli bulunmasından dolayı şüpheli sultanı kovalamaya başladık. Şüpheli sultan içerisinde toplam üç kişi maskeli, diğer kişi maske takmıyordu. Temple bölgesinden Jefferson'a kadar kaçmayı başardılar, Jefferson bölgesinde / kaza veyahut tamamen sıkma planını uyguladılar. Geriye dönüş yapıp ateş etmeye başladılar, kendi ekranımda saniyeler içinde düştüm. Bir şüphem vardı fakat videomu destekleyebilecek herhangi bir şey yoktu, birkaç saat önce başka bir video denk gelince şüphemden dolayı şikayet oluşturmak istedim.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
-

1:16'dan itibaren başlıyor.
-

Ek açıklamalar(varsa): Triger botu arkadaşımız biraz fazla yükseltmiş, aim hep kafa ekseninde dönüyor ve hiç durmada aim titriyor / aimin titremesinde sorun yok. Fakat hep aynı eksen içerisinde aimin titremesinde sorun var maalesef. Bizi düşürdükten sonra kendisi de farkediyor olmalı ki diğer PD üyelerine hiçbir hit nerdeyse atamıyor. Videou yavaşlatıp izlemenizi öneririm, ne demek istediğimi anlarsınız.

#1 - 17.06.2022 00:21
Sen de titretmeye çalışmışsın fakat yetenekli olmadığın için vuramamışsın, her neyse. Videom kırpılmış. İstersen kırpılmamış halini de atabilirim. İstersen gameplay videosu da atabilirim. He bir de hasarlarını atarsan daha iyi olur. Savunma yapma gereği duymuyorum şuan. Kanalıma göz at derim.

Farklı sunucu yasak mı bilmiyorum ama eklemek istedim.
« Son Düzenleme: 17.06.2022 00:25 NoVaseline »

#2 - 17.06.2022 00:23
Sen de titretmeye çalışmışsın fakat yetenekli olmadığın için vuramamışsın, her neyse. Videom kırpılmış. İstersen kırpılmamış halini de atabilirim. İstersen gameplay videosu da atabilirim. He bir de hasarlarını atarsan daha iyi olur. Savunma yapma gereği duymuyorum şuan. Kanalıma göz at derim.

savunman bu kadarsa yönetici kararı bekleyelim.

#3 - 17.06.2022 00:24
Merhaba, Triggerbot hilesi hakkında pek bir fikrin yok sanırım dostum; başka oyunlarda hile yazmış birisiyim. Açıklamak gerekirse: Triggerbot, seviyesi ayarlanabilen ve gecikmesi arttırılabilen tabiri caizse otomatik olarak saldırma, silah ateşleme veya hasar vermedir. Bu konuda Triggerbot göremiyorum, her eli titreyen Triggerbot mu? Değil. İki şikayet gördüm bu konu hakkında, hileler hakkında fikriniz yoksa yorum yapmayın. Aimbot diyip geçin.

#4 - 17.06.2022 00:25
Konu ile ilgisi olmayan hiçbir arkadaşın yorum atmasını tavsiye etmem / şahsen el titremesine bir şey demiyorum. Robot gibi el titremesi gayet ayrı bir şey, hep aynı eksen içerisinde titreyen bir aim görmedim. Hızını 0.5 yapıp izleyince gayet iyi anlaşılıyor. İyi forumlar.

Ek, tarafımca gerekmediği sürece hiçbir şekilde yorum gelmeyecek.
« Son Düzenleme: 17.06.2022 00:29 Fender »

#5 - 17.06.2022 00:28
0.5 te izleyerek :D Herkes ban yesin o zaman

#6 - 17.06.2022 00:40

Merhaba arkadan ben de sıkıyorum, ağır ateş altındasınız düşmeniz normal. David Tevrizian'da videoda görüldüğü gibi size sıkıyor. DG mermisin 42 vuruyordu sanırım, açıkta olduğunuzu düşünürsek normal.

#7 - 17.06.2022 00:46

Merhaba arkadan ben de sıkıyorum, ağır ateş altındasınız düşmeniz normal. David Tevrizian'da videoda görüldüğü gibi size sıkıyor. DG mermisin 42 vuruyordu sanırım, açıkta olduğunuzu düşünürsek normal.

Selam, hiçbir şey demek istemiyorum fakat. Siz arkadaşlarınızın nerede olduğunu veya nereden izlediğinizin kanıtını atabilir misiniz? Mix dönüyormuş gibi hissediyorum. Hiçbir telefon konuşması olmadan / hiçbir şekilde iletişim olmadan nokta atışı konum bildiriyorsunuz. Ayrıca ekran görüntüsünü de video içerisinden aldığınız belli oluyor. Video bırakırsanız daha geçerli bir kanıt olabilir.

Ayrıca attığınız ss'de de hepimiz düşmüş bir şekilde bekliyoruz. Pek geçerli bir kanıt değil.

[00:38:43] [VC] {C8C8C8}Yaralandın. 180 saniye bekledikten sonra tekrar ayağa kalkacaksın.
[00:38:43] [VC]{C8C8C8} Bir doktor tarafından tedavi edilene kadar maksimum can değerine ulaşamayacaksın.
[00:38:44] [VC]{C8C8C8} Yaralıyken bu komutu kullanamazsın.
[00:38:44] [VC] {C8C8C8}Dash-Cam kapatıldı.
[00:38:44] [VC]{C8C8C8} Yaralıyken bu komutu kullanamazsın.

00:38:51 de ateş açmaya başlamışsınız, biz düştükten yaklaşık olarak on saniye sonra.
« Son Düzenleme: 17.06.2022 00:53 Fender »

#8 - 17.06.2022 01:01
Bilemiyorum dostum sen düştükten sonra diğer arkadaşa sıkmış olabilirim, pek hatırlamıyorum olayın içerisinde bulunduğum için yardımcı olmak istedim.
/aw Jefferson, yazmamla ateş etmemin arasında saniyeler oynuyor chat timestamp açık Montgomery'den gelecek halimiz yok. Sultanı ve polis araçlarını gördüm /aw Jefferson yazdım. Rakip faction üyeleri olduğu için sultanlarla o bölgede turluyorduk. Mixing yapıyor olsaydım bunu chate yazmama gerek kalmazdı, ooc bir kanaldan konuşarak söylerdim.

#9 - 29.06.2022 22:28
Merhaba, incelendi.

Videonun çoğu yerinde oldukça şüphe çeken noktalar bulunuyor. Detaylı bir şekilde incelendiği zaman videonun verilen zaman aralığında aimbot kullandığı ortaya çıkıyor. Karakter yasaklanacak.