Merhaba, öncelikle şunu eklemek istiyorum. Aşama 2 olduk ve puan sayımız yeterince bulunuyor. Biz üst "Ganton" bölgesini almak istiyoruz. Siz ısrar ile "pk war" savaşını reddediyorsunuz. Böyle bir şey olumsuz bir şey olur. Hoodunuza çökme iznimiz var. Hoodunuzda rol yapıyoruz, karşılık çıkabilirsiniz. Kışkırtıp şikayet açmak doğru bir davranış değil. Bize kalkıp diyorsun ki "O bıçağı götüne sokarım, harbiyim." Bu lafından sonra brawl rolü çıkması sence normal değil mi? "IC" olarak zaten bir düşmanlığımız bulunuyor, hoodunuzuda almaya çalışıyoruz ki alacağız gibi duruyor. Nereye kadar geri çekilip olumsuz vereceksiniz, bir süre sonra vermek zorunda kalacaksınız ya da savaşa katılıp bizi malup edip hoodu vermeyeceksiniz. Bu kadar basit bir sebepten dolayı böyle bir şikayet, saçma olur dostum. Arkadaşımın adına savunma yapacağım,
@Richo0 adlı arkadaşım açıklama yapmam için beni onayladı onun yerine bir açıklama sunuyorum. Biz bölge savaşı istiyoruz, buna hakkımız mevcut.
Görsel hakkında kanıtlar :

Biz kendi aramızda rol çeviriyoruz, agresif yapıp atışma başlattınız. Sadece şikayet açmak için böyle bir gerekçe sunmanız çok acayip saçma bir durum.
Sayı olarak üstünüz ve "IC" olarak düşmanlığımız devam ediyor.