Konu: KeyShawn_Thompson  (Okunma sayısı 153 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.06.2022 13:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: KeyShawn_Thompson @Richo0

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lowrider ekibi

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İllegal birlik kural ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selam, Lowrider hood bölgesin de kendi mahallesi imlası vererek rol yapıyor, hoodsuz yada başkasının hoodlu bölgesinde "burası bizim bölgemiz" rolü sürdürüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/977332303594393630/984042125412925470/unknown.png

Ek açıklamalar(varsa): :D

« Son Düzenleme: 08.06.2022 13:52 Vasilyev »

#1 - 08.06.2022 14:35
 :garip:

#2 - 08.06.2022 14:37
Merhaba, öncelikle şunu eklemek istiyorum. Aşama 2 olduk ve puan sayımız yeterince bulunuyor. Biz üst "Ganton" bölgesini almak istiyoruz. Siz ısrar ile "pk war" savaşını reddediyorsunuz. Böyle bir şey olumsuz bir şey olur. Hoodunuza çökme iznimiz var. Hoodunuzda rol yapıyoruz, karşılık çıkabilirsiniz. Kışkırtıp şikayet açmak doğru bir davranış değil. Bize kalkıp diyorsun ki "O bıçağı götüne sokarım, harbiyim." Bu lafından sonra brawl rolü çıkması sence normal değil mi? "IC" olarak zaten bir düşmanlığımız bulunuyor, hoodunuzuda almaya çalışıyoruz ki alacağız gibi duruyor. Nereye kadar geri çekilip olumsuz vereceksiniz, bir süre sonra vermek zorunda kalacaksınız ya da savaşa katılıp bizi malup edip hoodu vermeyeceksiniz. Bu kadar basit bir sebepten dolayı böyle bir şikayet, saçma olur dostum. Arkadaşımın adına savunma yapacağım, @Richo0 adlı arkadaşım açıklama yapmam için beni onayladı onun yerine bir açıklama sunuyorum. Biz bölge savaşı istiyoruz, buna hakkımız mevcut.

Görsel hakkında kanıtlar :

Biz kendi aramızda rol çeviriyoruz, agresif yapıp atışma başlattınız. Sadece şikayet açmak için böyle bir gerekçe sunmanız çok acayip saçma bir durum.
Sayı olarak üstünüz ve "IC" olarak düşmanlığımız devam ediyor.
« Son Düzenleme: 08.06.2022 14:47 cruc the hunter »

3CQ

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#3 - 08.06.2022 16:56
Hood bizde kalacak diye daha dün konuşuldu, iyi misiniz? Valachi söyledi hatta Lowrider'ın kontrolünde kalacak Ganton diye.

#4 - 08.06.2022 17:02
Hood bizde kalacak diye daha dün konuşuldu, iyi misiniz? Valachi söyledi hatta Lowrider'ın kontrolünde kalacak Ganton diye.

Şikayeti inceleyen yetkilinin sadece sağ alttaki saate ve tarihe bakması yeterli bu roller icin, çelişme 3CQ  :-\

#5 - 08.06.2022 17:04

Chatlog'da böyle bir konu hakkında bir bilgi göremedim.

#6 - 08.06.2022 17:30

>:( ???

#7 - 11.06.2022 15:43
Savunma geçerli, herhangi bir ceza verilmeyecek.